reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A rodzisz gdzies u siebie czy w Poznaniu? Ja planuje na Polnej. Bylam tam w styczniu na konizacji i sie zapowiedzialam ze wroce w innym celu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U siebie dwa razy tu rodzilam to mam nadzieje, ze 3 tez.

reklama
Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tak? Ja myslalam, ze raczej dobre. U nas duzo rodzi w Poznaniu na polnej wlasnie. Jeszcze jakis czas Wrzesnia cieszyla sie powidzeniem sporo dziewczyn jezdzilo rodzic.

Tak? Ja myslalam, ze raczej dobre. U nas duzo rodzi w Poznaniu na polnej wlasnie. Jeszcze jakis czas Wrzesnia cieszyla sie powidzeniem sporo dziewczyn jezdzilo rodzic.
A duzo internetow. Na fb na stronie szpitala zytalam z ciekawosci opinie. Tak mniej wiecej podzielone, ale wiekszosc chyba negatywnych. Ja osobiscie nic negatywnego nie zauwazylam i sobie Polną chwalę. Jak po zabiegu do domu wychodzilam to powiedzieli na odchodne ze najpozniej w 2018 mam sie u nich na poród zameldowac :-) z usmiechem oczywiscie :-) a jaka pyszną pomidorową po zabiegu jadlam pyyyycha prawie tak samo dobra jak pomidorówka mojej ś.p. babci :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A duzo internetow. Na fb na stronie szpitala zytalam z ciekawosci opinie. Tak mniej wiecej podzielone, ale wiekszosc chyba negatywnych. Ja osobiscie nic negatywnego nie zauwazylam i sobie Polną chwalę. Jak po zabiegu do domu wychodzilam to powiedzieli na odchodne ze najpozniej w 2018 mam sie u nich na poród zameldowac :-) z usmiechem oczywiscie :-) a jaka pyszną pomidorową po zabiegu jadlam pyyyycha prawie tak samo dobra jak pomidorówka mojej ś.p. babci :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A mi po cc to tylko kroplowki a potem kisiel☺

A mi po cc to tylko kroplowki a potem kisiel[emoji5]
Mi pomidorową dali godzine po wybudzeniu sie po zabiegu. Zdziwilam się ale jak jesc zaczelam to az mi sie uszy trzesly :-) za to jak rodzilam corke to w tamtym szpitalu jakąś rozwodnioną warzywną zupe po porodzie dali. W dodstku byla zimna. Od tamtego czasu mam uraz do warzywnej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry