reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@atomek @peugeotka ja w domu też mam malucha (11m-cy) i choć była to świadoma decyzja to boję się bardzo. Syn jest dosłownie jak torpeda i jeszcze cycocholik.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.

życie cudem jest[emoji1]

Witajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.

życie cudem jest[emoji1]
Super :) a masz fotkę z usg? pokażżżżż :) Mam nadzieję, że ja też usłyszę bo będę 6+3

@atomek @peugeotka ja w domu też mam malucha (11m-cy) i choć była to świadoma decyzja to boję się bardzo. Syn jest dosłownie jak torpeda i jeszcze cycocholik.

No to jest nas więcej z maluszkami. Moja to tez cycoholik a mnie M nazywa Niewolnica Cycaura ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

życie cudem jest[emoji1]
Super!!! :-) zwykłą morfologie masz tylko zrobic?
Ja tez bym tylko spala :) ale mdlosci przeszly, nic mi już nie jest, prócz tego zmęczenia.

życie cudem jest[emoji1]
Super wiesci. Ja tez czekam na serducho ale do 16 daleko jrszcze
Co do zmeczenia mam podobnie ,wieczorem jak moja szarancze ogarne to zasypiam 1. Spie cala noc a rano wstaje nieprzytomna

No to jest nas więcej z maluszkami. Moja to tez cycoholik a mnie M nazywa Niewolnica Cycaura ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W dzień to jeszcze pół biedy, ale w nocy to jakiś regres ostatnio ma, co chwila cyc, a jak nie dam to ryk. Ja nie wiem jak na zmianę zaczną się budzić to ja oszaleje.

reklama
Do góry