reklama
Cinka
Zaciekawiona BB
Witajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.
życie cudem jest[emoji1]
życie cudem jest[emoji1]
olaaa7
Fanka BB :)
Super a masz fotkę z usg? pokażżżżż Mam nadzieję, że ja też usłyszę bo będę 6+3Witajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.
życie cudem jest[emoji1]
atomek
@atomek @peugeotka ja w domu też mam malucha (11m-cy) i choć była to świadoma decyzja to boję się bardzo. Syn jest dosłownie jak torpeda i jeszcze cycocholik.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest nas więcej z maluszkami. Moja to tez cycoholik a mnie M nazywa Niewolnica Cycaura
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
redavecad
Super!!! :-) zwykłą morfologie masz tylko zrobic?Witajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.
życie cudem jest[emoji1]
Ja tez bym tylko spala ale mdlosci przeszly, nic mi już nie jest, prócz tego zmęczenia.
olaaa7
Haha dobreNo to jest nas więcej z maluszkami. Moja to tez cycoholik a mnie M nazywa Niewolnica Cycaura
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Super wiesci. Ja tez czekam na serducho ale do 16 daleko jrszczeWitajcie ja po wizycie serduszko pięknie bije leci 6+4 badania to krew+mocz i następna wizyta za 2tyg[emoji2] Czuje się jak po wojnie non stop śpię i nie mam siły na nic.Normalnie jakbym mogła to przespalabym całą ciążę.Dzisiaj u mnie pogoda do dupy niby nie pada ale zimno .A wy jak tam ?mam nadzieję że czujecie się lepiej niż ja.Pozdrawiam i witam nowe mamy.
życie cudem jest[emoji1]
Co do zmeczenia mam podobnie ,wieczorem jak moja szarancze ogarne to zasypiam 1. Spie cala noc a rano wstaje nieprzytomna
Nonkatoja
W dzień to jeszcze pół biedy, ale w nocy to jakiś regres ostatnio ma, co chwila cyc, a jak nie dam to ryk. Ja nie wiem jak na zmianę zaczną się budzić to ja oszaleje.No to jest nas więcej z maluszkami. Moja to tez cycoholik a mnie M nazywa Niewolnica Cycaura
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: