reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Karmie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to masz okres bo juz nie pamietam czy pisalas,ja normal nie mialam msc Po cc
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
atomek
Fanka BB :)
A to masz okres bo juz nie pamietam czy pisalas,ja normal nie mialam msc Po cc
Nie miałam. Przez ostatni miesiąc jechałam na testach owu i wyszły mi pozytywne 25-26.10 - wtedy przytulanko no i teraz stresik czy wyszło czy nie wyszło a jak wyszło to jak ja sobie dam radę
A Twoja historia super fajnie ze taka niespodzianka po invitro. Nic tylko się mega cieszyc
olaaa7
Niby tak Ale różnie to bywa. Pocieszam się sama tym, że po powrocie z macierzyńskiego w lipcu 2019 roku jedna z pań z mojego pokoju idzie na emeryturę w sierpniu 2019 a następna w 2020 a jesteśmy w pokoju we 3.@olaaa7 w budżetówce powinno być dobrze ze zmianą umowy! Jak pracowałam w sądzie to laski bez problemu szły na macierzyńskie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mungo
Niby tak Ale różnie to bywa. Pocieszam się sama tym, że po powrocie z macierzyńskiego w lipcu 2019 roku jedna z pań z mojego pokoju idzie na emeryturę w sierpniu 2019 a następna w 2020 a jesteśmy w pokoju we 3.
Hahaha to raczej bym się o tę umowę nie martwiła tak bardzo
olaaa7
No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracy Ale jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że chcemy dziecko i nie będziemy tego odkładać I może to była dobra decyzja i w nagrodę udało się już w pierwszym cykluHahaha to raczej bym się o tę umowę nie martwiła tak bardzo
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracy Ale jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że chcemy dziecko i nie będziemy tego odkładać
I bardzo dobrze jestes mloda prace idzie zawsze tez znalezc
olaaa7
Pewnie, a rodzina przecież najważniejsza, lata lecąI bardzo dobrze jestes mloda prace idzie zawsze tez znalezc
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie miałam. Przez ostatni miesiąc jechałam na testach owu i wyszły mi pozytywne 25-26.10 - wtedy przytulanko no i teraz stresik czy wyszło czy nie wyszło a jak wyszło to jak ja sobie dam radę
A Twoja historia super fajnie ze taka niespodzianka po invitro. Nic tylko się mega cieszyc
U mnje to testy ovulacyjny zawsze byly negatywne,sprawdzalam ovulke po' przez wyzsza tempke,a akurat zeobilam ovulacyjny w dniu okresu i byl pozytyw wiec od razu stwierdzilam cosa nie tak ) z tym ze u mnje okres caly etap karmienia
Podziel się: