reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 w budżetówce powinno być dobrze ze zmianą umowy! Jak pracowałam w sądzie to laski bez problemu szły na macierzyńskie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to masz okres bo juz nie pamietam czy pisalas,ja normal nie mialam msc Po cc

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nie miałam. Przez ostatni miesiąc jechałam na testach owu i wyszły mi pozytywne 25-26.10 - wtedy przytulanko no i teraz stresik czy wyszło czy nie wyszło a jak wyszło to jak ja sobie dam radę :)

A Twoja historia super :) fajnie ze taka niespodzianka po invitro. Nic tylko się mega cieszyc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@olaaa7 w budżetówce powinno być dobrze ze zmianą umowy! Jak pracowałam w sądzie to laski bez problemu szły na macierzyńskie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niby tak :) Ale różnie to bywa. Pocieszam się sama tym, że po powrocie z macierzyńskiego w lipcu 2019 roku jedna z pań z mojego pokoju idzie na emeryturę w sierpniu 2019 a następna w 2020 a jesteśmy w pokoju we 3.

Niby tak :) Ale różnie to bywa. Pocieszam się sama tym, że po powrocie z macierzyńskiego w lipcu 2019 roku jedna z pań z mojego pokoju idzie na emeryturę w sierpniu 2019 a następna w 2020 a jesteśmy w pokoju we 3.

Hahaha :) to raczej bym się o tę umowę nie martwiła tak bardzo :p

Hahaha :) to raczej bym się o tę umowę nie martwiła tak bardzo :p
No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracy :p Ale jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że chcemy dziecko i nie będziemy tego odkładać :) I może to była dobra decyzja i w nagrodę udało się już w pierwszym cyklu :p

No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracy :p Ale jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że chcemy dziecko i nie będziemy tego odkładać :)

I bardzo dobrze jestes mloda prace idzie zawsze tez znalezc

reklama
Nie miałam. Przez ostatni miesiąc jechałam na testach owu i wyszły mi pozytywne 25-26.10 - wtedy przytulanko no i teraz stresik czy wyszło czy nie wyszło a jak wyszło to jak ja sobie dam radę :)

A Twoja historia super :) fajnie ze taka niespodzianka po invitro. Nic tylko się mega cieszyc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnje to testy ovulacyjny zawsze byly negatywne,sprawdzalam ovulke po' przez wyzsza tempke,a akurat zeobilam ovulacyjny w dniu okresu i byl pozytyw wiec od razu stwierdzilam cosa nie tak ;)) z tym ze u mnje okres caly etap karmienia

Do góry