reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Atomek moze test mniej czuly. Ja robilam 10, w niedziele zrobilam 25 to wyszla jeszcze slaba kreseczka, wczoraj juz na 25 byla mocna I dzisiaj to wstawilam

reklama
Teoretycznie moge. Tylko nic jeszcze nie zobaczy. Plamienie narazie nie jest jakies silne a w czasie spodziewanej @ wszystko sie moze zdarzyc, wiec czekam narazie na nature[emoji5] bo ja juz mialam sytuacje, ze lalo sie ze mnie a w szpitalu nie dostalam luteiny bo akurat nie mieli, a krwawienie sie zatrzymalo.

Akurat nie mieli w szpitalu?? No to ladne rzeczy...

Oby JuZ nie wrocilo
Musze ogarnac porzadek w domu a tak mi sie nie chce ...wyjde tylko na spacer z mala

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co to intralipid?
Powodzenia
U mnie tylko mdlosci wielkie

Intralipid to jest taka kroplówka z kwasów tłuszczowych, która ma za zadanie wypłukać z organizmu komórki nk (natural killers) odpowiedzialne za zwalczanie innych komórek. U mnie jest ich za dużo więc muszę trochę się ich pozbyć, przygotowywałam się do invitro stąd robiłam dużo różnych badań między innymi na komórki nk

@Peugeotka dobrze pamietam ze masz 7msc malucha? Masz jakieś obawy ze z 2 takich małych może być ciężko? Moja dziś kończy 9 mcs i tak trochę mnie to stresuje ze byłaby tak mała różnica między dziećmi

@kinga30 podziwiam twój spokój. Mam nadzieje ze Ci te plamienia już nie wrócą. A recepty na luteinę ci w szpitalu nie dali wtedy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Intralipid to jest taka kroplówka z kwasów tłuszczowych, która ma za zadanie wypłukać z organizmu komórki nk (natural killers) odpowiedzialne za zwalczanie innych komórek. U mnie jest ich za dużo więc muszę trochę się ich pozbyć, przygotowywałam się do invitro stąd robiłam dużo różnych badań między innymi na komórki nk

Ahhh Ja tego nie mialam a corka z ivf ;)) teraz naturalnie yupiiii

@Peugeotka dobrze pamietam ze masz 7msc malucha? Masz jakieś obawy ze z 2 takich małych może być ciężko? Moja dziś kończy 9 mcs i tak trochę mnie to stresuje ze byłaby tak mała różnica między dziećmi

@kinga30 podziwiam twój spokój. Mam nadzieje ze Ci te plamienia już nie wrócą. A recepty na luteinę ci w szpitalu nie dali wtedy?

Serio nie mieli w szpitalu, duphastonu nie moglam bo zaraz wymiotowalam, a z domu bo mialam przepisana nie kazali przywiezc bo domowej nie mozna☺ a tak szczerze to nie spokoj, poprostu takie moje przekonanie, ze silna ciaza przetrwa, I zawsze na poczatku zdawalam sie na nature. Ja mialam takie krwawienia, ze mi lekarka skrzepy jak dlon wyciagala a ciaza przetrwala

@atomek a karmisz piersią? Moja przyjaciółka myślała, ze jest w ciąży jak jej córka miała 6 miesięcy. Karmila piersią, test jej wlasnie wyszedl cien cienia, ale lekarz jej wytlumaczyl ze jeszcze jakies hormony w sobie mamy, i dlatego ten testy tak wyszedł. Oczywiście mam nadzieję, ze u Ciebie to ciążą :)

Tak dokl mam coreczke 8 msc zacznie 14/11, mam stres Ale ta druga ciaza to taki szok pozytywny dla nas ze dam rade chocbym padala na twarz;), moi kuzyni sa w wieku gdzye roznica 15 msvu czyki dikl tyle ile corka bedzue miec w lipcu , chodze nie bieganie za nia z brzuchem Itd bedzue ciezko ciotka mowi no Ale co to cud dzuecko ze ten jedyny plemniczek wsrod milionow polsczyl sie z moja komorka to takie piekne ...;)
Ty tez dasz rade , plus jest to ze razem beda dorastac wspierac sie bronic uczyc ....

reklama
@atomek a karmisz piersią? Moja przyjaciółka myślała, ze jest w ciąży jak jej córka miała 6 miesięcy. Karmila piersią, test jej wlasnie wyszedl cien cienia, ale lekarz jej wytlumaczyl ze jeszcze jakies hormony w sobie mamy, i dlatego ten testy tak wyszedł. Oczywiście mam nadzieję, ze u Ciebie to ciążą :)

Karmie :(

Do góry