olaaa7
Fanka BB :)
Zazdroszczę też już bym chciała Daj znać po czy wszystko ok powodzeniaJa jutro mam wizyte i to bedzie 6 tydz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę też już bym chciała Daj znać po czy wszystko ok powodzeniaJa jutro mam wizyte i to bedzie 6 tydz
to moja druga i mam takiego stresa jak nie wiem ;DZazdroszczę też już bym chciała Daj znać po czy wszystko ok powodzenia
Dziękuję Ja nie wiem czy to zwykłe przeziębienie czy coś więcej bo jak dotykam sobie w okolicach migdałków to boli, nawet jak coś gryzę to boli nie wspominając o przełykaniu.Olaa bo juz sie 3 raz zabieram zeby napisac☺ pytalas o gardlo? *spam* ma tabletki do ssania I tantum verde mozna pryskac
Na pewno będzie dobrze Nie ma innej opcjiNa pewno dam znac jak bedzie wszystko dobrze to powiemy jutro rodzicom i tesciom
Dzisiaj masz wizyte?to moja druga i mam takiego stresa jak nie wiem ;D
Chyba jak każda z nasja to zawsze sie stresuje