Wiolka1980
Fanka BB :)
Witam . Zbieram się pomału na wizytę . Tak się denerwuje ze prawie cała noc nie spałam. Chciała bym być już pa i wiedziec ze jest wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jest oki nie martw się, daj znać jak będziesz już poWitam . Zbieram się pomału na wizytę . Tak się denerwuje ze prawie cała noc nie spałam. Chciała bym być już pa i wiedziec ze jest wszystko ok
mi tez dzisiaj w wynikach wyszlo duzo bakerii w moczu ale. Rodzinny dobiero w poniedzialekJa juz po wizycie.....mam masakryczne bakterie w moczu ponad 8 tysiecy. Wiec mam pic sok z zurawiny plus globulki dopochwowe. Dal mi namiary na gina od usg 3d. Powiedzial ze wazniejsze jest w 18-20tyg ale ja nie wiem czy nie zrobic tez teraz do 14 tyg.
Witam multi mamo...jak ty ogarniasz takie maluchy,ja mam w domu 10latke i chlopcow w wieku 9 i 7 . Czasem zastanawiam sie jak ja ogarne 4 jak sie malenstwo pojawi.
Aha to wedlug Ciebie lepiej normalnie chodzic czy bardziej leżeć? Bo juz mi sie w glowie miesza.
Gratuluję i podziwiam Mi zajęło 7 lat zdecydowanie się na 2 dziecko
Teraz to ja potrzebuję porady ! Mam chrzesniaczke lat 8 i potrzebuje prezent na gwiazdkę ! Pytałam co by chciała dostać to stwierdziła, że ona już wszystko ma i mam coś wymyślić żeby to była niespodzianka ratunku
Dziewczyny używałyście balonika Aniball? Koleżanka, która rodziła w tym roku mi poleca.
A to ginekolog robi jakieś dokładniejsze usg czy takie normalne? Mnie na każdej wizycie robi usg i tak się zastanawiam właśnie w którym czy np 12+3 może coś powiedzieć.
Ja juz po wizycie.....mam masakryczne bakterie w moczu ponad 8 tysiecy. Wiec mam pic sok z zurawiny plus globulki dopochwowe. Dal mi namiary na gina od usg 3d. Powiedzial ze wazniejsze jest w 18-20tyg ale ja nie wiem czy nie zrobic tez teraz do 14 tyg.
Mialam 7a jesli moge spytac jakie mialas ph bo ja sie tym drecze