reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry ciężaróweczki :* mam do was pytanie a raczej poradę i jednocześnie uratujecie mi tyłek :D w niedzielę idziemy na chrzciny synka znajomych, żadne z nas nie jest chrzestnym, jesteśmy po prostu dobrymi znajomymi i tu pojawia się pytanie... Co kupić maluchowi??? Staś ma już obecnie 6mc.. Myślałam o jakimś ładnym albumie takim typowo dla dzieci, tylko muszę znaleźć taki mega śliczny i dla chłopca typowo jakąś zabawkę edukacyjną, najwyżej na wyrost już bp na czas obecny jak wiadomo dziecko mam miliony grzechotek itd.. Powiedzcie mi co można takiemu maluchowi kupić??? Myślę że też nie ma co szaleć z prezentem za kilka stów.. Ale sama nie wiem, wolę się was poradzić :) cześć z was jest już mamami :) co było fajne i przydatne?? Będę wdzięczna za rady :))

P.S.
Zauważam że moje piersi się lekko powiększają ;D radocha hehe

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja byłam u kuzynki malucha :) kupiłam jakaś zabawkę edukacyjna z Fischer Price, ale nie pamiętam już konkretnie co to było bodajże za 100 parę zł w promocji :) album jest fajnym pomysłem i właśnie do tego jakaś zabawka edukacyjna i myślę, że prezent masz z głowy ;) fajne są te książeczki z Fischer Price męża chrześniak odkąd zaczął siedzieć to bardzo ją lubił ;) Link do: Fisher-Price, książka z wierszykami

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaaa7 ja może jakoś wizualnie nie zauważam większej różnicy ale jak założę spodnie które zwykle nosiłam to zapinam je na styk i czuje opór ale nie schylę się w nich bo chyba by guzik odpadł :D a noszę / nosiłam rozmiar 32/34 , dlatego przez większość czasu chodzę w sukienkach [emoji14] a w domu w leginsach...

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nienawidzę wręcz sukienek ! Każde moje spodnie to jeansy i zamierzam się w nie dopinać jak najdłużej bo nie wyobrażam sobie chodzić w sukienkach [emoji14]

Olaaa7 ale wydaje mi się ze juz może robić usg przez brzuszek bo jak byłam w 10 tyg z moja córcia to pamiętam ze juz przez brzuszek mi robił usg bo mówił ze może być widoczne i faktycznie było wszystko dokładnie widać fajnie się ruszala śmiałam się tak ze lekarz nie mógł mnie zbadać a niunia tak majtala rączkami i nóżkami cudownie :)))
Ja jak pójdę to będzie 11+2 i zastanawiam się czy będzie już widać :) Mój M bardzo by się ucieszył :)

Ja jak pójdę to będzie 11+2 i zastanawiam się czy będzie już widać :) Mój M bardzo by się ucieszył :)

U mnie było wtedy 12 t i 4 d. Było widać, że chłopak. Teraz się wybieram 28.12, to będzie u nas 12t i 2 d. Znowu ten sam lekarz z certyfikatem i z dobrym sprzętem i mam nadzieje,że będzie już widać. Oczywiście to tylko miły dodatek, poznać płeć. Bardziej mnie interesuje określenie ryzyka wad genetycznych...

Teraz to ja potrzebuję porady ! Mam chrzesniaczke lat 8 i potrzebuje prezent na gwiazdkę ! Pytałam co by chciała dostać to stwierdziła, że ona już wszystko ma i mam coś wymyślić żeby to była niespodzianka ratunku :(

Teraz to ja potrzebuję porady ! Mam chrzesniaczke lat 8 i potrzebuje prezent na gwiazdkę ! Pytałam co by chciała dostać to stwierdziła, że ona już wszystko ma i mam coś wymyślić żeby to była niespodzianka ratunku :(

Ja mam problem z głowy z prezentem na święta dla siostrzenicy :-) :) Zażyczyła sobie tipi z bawełny w kotki, więc co mi pozostaje jak uszyć :p

reklama
Do góry