paulina1994
Fanka BB :)
Książki chyba lubi, gry też myślałam o monopoly classic ale sama nie wiemHej!
Kurcze, jak będę tu raz dziennie wchodzić, to będę potem mieć kilometrowe posty, żeby odpisać [emoji14] A częściej chyba nie dam rady, za dużo roboty
Powiem Ci, że dla mnie najtrudniejsze było podwójne macierzyństwo. Trzeci maluch już jakoś tak się dostosował do naszego trybu życia, że nawet nie odczuliśmy zmiany. Teraz moje dzieciaki już w przedszkolu/szkole, więc pracy wiele przy nich nie ma
Cieszę się, że nie jestem tu sama z czwartym
A lekarz co Ci mówi? W takim wypadku warto się zawsze skonsultować, nawet przez telefon... Nie miałaś może na usg widocznego krwiaka? U mnie krwiak był w drugiej i trzeciej ciąży, i teraz też mam. Biorę duphaston i liczę na to, że się wchłonie, jak poprzednio. Ale takie drobne plamienia mogą być właśnie np. od krwiaków. Nie jest to groźne, ale trzeba uważać, żeby nie dźwigać itp.
Dziękuję My chcieliśmy wszystkie pieluchy naraz załatwić Baaardzo trudno nam przyszło zdecydować się teraz na czwarte, kiedy starsi już "odchowani". Ale temat by pewnie wracał, bo zawsze chcieliśmy czwórkę. Więc uznaliśmy, że zaryzykujemy
A lubi książki albo planszówki? Jeśli tak, to daj znać - to moja działka, to coś podpowiem
O matko, a co to?
Też mam usg na każdej wizycie, ale po 12 tc mam dokładniejsze - z badaniem pod kątem wad genetycznych. Zapisałam się dokładnie na 12+4
Ja robię jedno i drugie. Ale normalne, nie 3d - ten trójwymiar to taki bajer, do diagnostyki nic nie wnosi Moja gin. twierdzi odwrotnie - że to po 12 tc jest ważniejsze. Co lekarz, to inna opinia
Dobra, wracam do pracy, bo 4 godziny i trzeba po dzieci lecieć. Słońce u nas dziś wyszło i jakoś nagle energii więcej. Chociaż i tak strasznie przymulony mam ten pierwszy trymestr Jeszcze miesiąc i będzie lepiej
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom