reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Przez tego mojego M coraz bardziej się nakręcam i ciekawi mnie czy będzie córka czy syn :p A byłam taka twarda ehh

Witajcie mamuski[emoji5]
Dzis zaczynam 10tc [emoji3]

Tak dobrze mi sie spalo, a tu trzeba bylo wstawac [emoji20] Niby jestem na l4 a ciagle sie wyspac nie moge. Znowu M do wieczora w pracy i musze po mloda jechac. A to wypraea dwoma autobusami [emoji53]

@Elodia nie stresuj sie az tak, bo maluch sie zdenerwuje [emoji6] Pani doktor powiedziala, ze jest ok to jest! Trzymam kciuki zeby plamki sie juz nie pojawialy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja też jeszcze nie wiem czekam na telefon z terminem a jestem w 9 tygodniu i 6 dniu

Jestem dokładnie w tym samym tyg [emoji4]
Mi kazali dzwonic 18.12 żeby się umówić na prenatalne i wtedy będę miał w pierwszym tyg stycznia już nie mogę się doczekać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko też pewnie w zależności jak się ułoży bo jak dupka się obróci to cóż ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie moja koleżanka teraz była na orenatalnych i tak się nastawił już ze pozna płeć była w 13 tyg ale dzidziuś zrobił psikusa odwrócił się i nie widać musi czekać do 20 tyg
Ja tez dopeoro w 19 tyg dowiedziałam
Się ze będzie córka szybciej nie chciała pokazać

Dokładnie moja koleżanka teraz była na orenatalnych i tak się nastawił już ze pozna płeć była w 13 tyg ale dzidziuś zrobił psikusa odwrócił się i nie widać musi czekać do 20 tyg
Ja tez dopeoro w 19 tyg dowiedziałam
Się ze będzie córka szybciej nie chciała pokazać

A to ginekolog robi jakieś dokładniejsze usg czy takie normalne? Mnie na każdej wizycie robi usg i tak się zastanawiam właśnie w którym czy np 12+3 może coś powiedzieć.

Ja juz po wizycie.....mam masakryczne bakterie w moczu ponad 8 tysiecy. Wiec mam pic sok z zurawiny plus globulki dopochwowe. Dal mi namiary na gina od usg 3d. Powiedzial ze wazniejsze jest w 18-20tyg ale ja nie wiem czy nie zrobic tez teraz do 14 tyg.

reklama
Ja juz po wizycie.....mam masakryczne bakterie w moczu ponad 8 tysiecy. Wiec mam pic sok z zurawiny plus globulki dopochwowe. Dal mi namiary na gina od usg 3d. Powiedzial ze wazniejsze jest w 18-20tyg ale ja nie wiem czy nie zrobic tez teraz do 14 tyg.
a jesli moge spytac jakie mialas ph bo ja sie tym drecze :(

Do góry