Cześć dziewczyny
Przepraszam, że wczoraj nie dałam znać jak po wizycie ale zanim dotarłam do domu to minęło trochę czasu a potem padłam [emoji14] Nasz Groszek ma 2,4 cm [emoji7] serduszko pięknie biło no i tata był podczas wizyty [emoji173] Wszystko jest ok. A termin porodu zmienił się z 10 lipca na 5 lipca [emoji14] Dostałam Euthyrox 50 na tą niedoczynność i dziś muszę podzwonić po endokrynologach i się gdzieś umówić, czarno to widzę żeby udało się w miarę szybko na NFZ jeśli w ogóle w tym roku jeszcze więc pewnie zostanie mi iść prywatnie. Dostałam też skierowanie na kolejne badania
HCV
HBs
USR
FT3
FT4
przeciwciała anty TPO
Z czego 3 ostatnie bardziej dla endokrynologa, żeby już iść do niego z wynikami. Dziewczyny wiecie jak interpretować te wyniki? Dostałam też skierowanie na prenatalne, już się umówiłam na 20 grudnia, więc proszę trzymajcie kciuki bo boję się oczywiście jak nie wiem, tyle dobrze, że udało się umówić przed świętami, przynajmniej nie będę się przez święta martwić i zastanawiać co to będzie. Dziewczyny a te prenatalne to takie zwykłe usg czy 3d? Dostanę też wydruk z usg? Kolejna wizyta 28 grudnia
A to nasz Groszek [emoji7]
Zobacz załącznik 831383