reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie nie :( myślałam że bobas da mamusi w urodzinki odpocząć to już od rana toaleta:( . Narazie wysysam mandarynki bo boje się cos zjeść narazie brzuszek boli.
A to dziś masz urodzinki? W takim razie wszystkiego najlepszego, oczywiście lepszego samopoczucia, spokoju bo w ciąży jest potrzebny i zdrowego maluszka w lipcu :*

reklama
Dodzwoniłam się do drugiej przychodni, bardzo grzeczna pani ze mną rozmawiała, powiedziała, że mogę podjechać sama z kartą NFZ, skierowaniem i kartą ciąży jeśli mam, albo przez kogoś jeśli sama nie mam jak, pierwszy wolny termin 18 grudnia. Myślicie, że jechać i się umawiać czy spróbować pojechać do tej pierwszej przychodni gdzie nie chcieli mi podać terminu? Dodam, że to jest przychodni gdzie byłam z NFZ u tej pseudo ginekolog co robiła mi usg przez brzuch i nie wiem właśnie co robić

A to dziś masz urodzinki? W takim razie wszystkiego najlepszego, oczywiście lepszego samopoczucia, spokoju bo w ciąży jest potrzebny i zdrowego maluszka w lipcu :*

Aaaa a ja myślałam że to z okazji Mikołajek :) w takim razie Wszystkiego najlepszego, duuuzo zdrówka dla Was, oby mdłości odpuściły i duuuuuzo uśmiechu na twarzy :) Sto Lat :)

Dodzwoniłam się do drugiej przychodni, bardzo grzeczna pani ze mną rozmawiała, powiedziała, że mogę podjechać sama z kartą NFZ, skierowaniem i kartą ciąży jeśli mam, albo przez kogoś jeśli sama nie mam jak, pierwszy wolny termin 18 grudnia. Myślicie, że jechać i się umawiać czy spróbować pojechać do tej pierwszej przychodni gdzie nie chcieli mi podać terminu? Dodam, że to jest przychodni gdzie byłam z NFZ u tej pseudo ginekolog co robiła mi usg przez brzuch i nie wiem właśnie co robić

Hm ja bym chyba podskoczyla najpierw tam , a jak Ci powie późniejszy termin to zawsze możesz odmówić i zapisać się tam ;)

Ja bym szła tam gdzie lepiej dbają i podchodzą do pacjentki weź ta 2 sama mówisz ze grzeczna i wgl to bym wolała iść tam :)

Hm ja bym chyba podskoczyla najpierw tam , a jak Ci powie późniejszy termin to zawsze możesz odmówić i zapisać się tam ;)
No właśnie tak myślę, tylko tego 18go to bym mogła na spokojnie zrobić badanie łącznie z TSH i porównać wyniki. Do tamtej przychodni mam jakiś uraz trochę po tej nieudanej wizycie.

reklama
Ja bym szła tam gdzie lepiej dbają i podchodzą do pacjentki weź ta 2 sama mówisz ze grzeczna i wgl to bym wolała iść tam :)
No właśnie chyba tak zrobię. Nie ma co być aż tak w gorącej wodzie kąpanym, spokojnie zrobię badania i powtórzę TSH np 16go grudnia i przy okazji nie będę musiała brać specjalnie urlopu a przez te 11 dni brania Euthyroxu może będzie jakaś widoczna poprawa chociaż trochę.

Do góry