reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Udało mi się dodzwonić do jednej przychodni, kazali podjechać ze skierowaniem, niestety przez telefon nie mogła mi powiedzieć kiedy byłaby wizyta bo musi coś tam wprowadzić w system, ale jest jakaś nadzieja Dziękuję, że mi powiedziałaś :* Jeszcze spróbuję zadzwonić w jedno miejsce ale póki co zajęte.
Nie ma za co [emoji8] musimy się wspierać [emoji123] oby jak najszybciej najważniejsze , że już co kolwiek bierzesz a wyreguluje dokladnie Ci endokrynolog
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Jest za co, gdybyś mi nie powiedziała to bym pewnie poszła prywatnie i zabuliłabym kolejną kasę bo już miałam dzwonić. Mam nadzieję, że to nic poważnego i wystarczy tylko wyregulować.Nie ma za co [emoji8] musimy się wspierać [emoji123] oby jak najszybciej najważniejsze , że już co kolwiek bierzesz a wyreguluje dokladnie Ci endokrynolog
Onaszczesliwa2018
Ale jak widzisz post wyżej to przychodnie tego nie przestrzegają !
Paranoja po prostu ! Pewnie znając mnie buzie bym zamknęła i prywatnie poszła :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Olce coś tam udało się załatwić, czyli wszystko zależy od przychodni [emoji33] normalnie kpina jak jedni stosują się do przepisów , a inni nie:/
Onaszczesliwa2018
Jest za co, gdybyś mi nie powiedziała to bym pewnie poszła prywatnie i zabuliłabym kolejną kasę bo już miałam dzwonić. Mam nadzieję, że to nic poważnego i wystarczy tylko wyregulować.
Na pewno Olciu w ciąży tarczyca skacze jak szalona wiem sama po sobie będziesz musiała ja pewnie co 4-6 tygodni kontrolować i będzie wszystko oki [emoji8]
olaaa7
Oby tak było dziękuję za słowa wsparcia :* No mam nadzieję, że to że kazała przyjechać ze skierowaniem może budzić nadzieję na wizytęNa pewno Olciu w ciąży tarczyca skacze jak szalona wiem sama po sobie będziesz musiała ja pewnie co 4-6 tygodni kontrolować i będzie wszystko oki [emoji8]
Onaszczesliwa2018
Oby tak było dziękuję za słowa wsparcia :* No mam nadzieję, że to że kazała przyjechać ze skierowaniem może budzić nadzieję na wizytę
Na pewno a kto wie może odrazu Cie przyjmą[emoji4]
Onaszczesliwa2018
Hahaha dobre [emoji23] [emoji23] Tobie również)
Wesołych Mikołajek mamuśki [emoji178][emoji178]
olaaa7
Aż tak to nie liczę, ale fajnie jakby faktycznie w ciągu tygodnia udało się dostać. Myślisz, że powinnam zrobić jeszcze raz TSH przed wizytą czy nie ma sensu? Zastanawiam się też kiedy zrobić te pozostałe badania, które zlecił mi lekarz, bo to chyba trzeba na czczo?Na pewno a kto wie może odrazu Cie przyjmą[emoji4]
Ale tak teraz czytam i wychodzi na to, że nawet jakby nie trzeba było być na czczo to i tak jeśli przyjmuje się Euthyrox, który należy brać przed posiłkiem to nie ma szans, żeby do popołudnia nic nie zjeść i poczekać z tabletką, więc chyba będę musiała wziąć urlop i zrobić badania.
reklama
Onaszczesliwa2018
No ja myślę , że jakbyś zrobiła to TSH przed wizytą to On też mając świeże wyniki wiedzialby odrazu jak działać i ulatwiloby to cała sprawę a co masz jeszcze do zrobienia? I kiedy masz następną wizytę?Aż tak to nie liczę, ale fajnie jakby faktycznie w ciągu tygodnia udało się dostać. Myślisz, że powinnam zrobić jeszcze raz TSH przed wizytą czy nie ma sensu? Zastanawiam się też kiedy zrobić te pozostałe badania, które zlecił mi lekarz, bo to chyba trzeba na czczo?
Podziel się: