reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja myślę , że jakbyś zrobiła to TSH przed wizytą to On też mając świeże wyniki wiedzialby odrazu jak działać i ulatwiloby to cała sprawę:) a co masz jeszcze do zrobienia? I kiedy masz następną wizytę?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ginekolog zalecił zrobić przed wizytą u endokrynologa
FT3
FT4
przeciwciała anty TPO
Dzisiaj się przejadę do tej przychodni i zobaczę co powiedzą. Jeśli wizyta byłaby na dniach to nie wiem czy parę dni przyjmowania Euthyroxu będzie miała już jakiś wpływ na poprawę wyniku TSH.

reklama
Ginekolog zalecił zrobić przed wizytą u endokrynologa
FT3
FT4
przeciwciała anty TPO
Dzisiaj się przejadę do tej przychodni i zobaczę co powiedzą. Jeśli wizyta byłaby na dniach to nie wiem czy parę dni przyjmowania Euthyroxu będzie miała już jakiś wpływ na poprawę wyniku TSH.

No nie wiem jak szybko działa niestety , ale na pewno byś wiedziała , czy rosnie jeszcze czy już spada no chyba że Oni tam na miejscu będą robić dokladnie podskocz tam i Oni Ci najlepiej powiedzą co i jak:)

Hey dziecyny patrzcie co ten mój mikołajkowy wariat mi podarowal hihi :)
20171206_091852-1632x1224.jpg

Załączniki

• 20171206_091852-1632x1224.jpg
    20171206_091852-1632x1224.jpg
    356,6 KB · Wyświetleń: 219
No nie wiem jak szybko działa niestety , ale na pewno byś wiedziała , czy rosnie jeszcze czy już spada no chyba że Oni tam na miejscu będą robić dokladnie podskocz tam i Oni Ci najlepiej powiedzą co i jak:)
Dziś podskoczę i zobaczę kiedy będzie możliwa wizyta, najwyżej jutro podskoczę też do pracy i wypiszę urlop i pojadę zrobić badania :)
Hey dziecyny patrzcie co ten mój mikołajkowy wariat mi podarowal hihi :)Zobacz załącznik 831398
Ale fajne :p

A przy blizniakach czujesz już, ze masz większy brzuszek? Pytam z ciekawości, bo niektóre z nas już widzą brzuszki :)

Mam takie małe wybrzuszenie, ale ledwo widoczne, na razie tylko ja to zauważam. Ponoć z bliźniakami też może długo być niewidoczny brzuch, ale potem jak zaczynają rosnąć to szybko sie robi spory.

Strasznie kręci mi się w głowie, nigdy tak nie miałam podczas okresu a krwawienie mam bardzo skąpe. Tak moze byc po poronieniu?
Czy którąs z dziewczyn zaszła tutaj w ciąze dzięki tabletką clostilbegyt? Przyjmowałam je przez dwa cykle ale odstawiłam.. mój gin namawia mnie by rozpocząc znowu kurację, co o tym myślicie?

reklama
Do góry