reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Mnie tam wcale nie ciągnie do poznania płci, chciałam czekać do porodu i mieć niespodziankę ale mój M, zmienił zdanie i teraz chce jednak wiedzieć, więc co mi pozostaje, będę musiała się dowiedzieć bo i tak mi wypaplaA ja w wam powiem że jakoś bardzo jeszcze mnie nie ciągnie do poznania płci nie wiem dlaczego, może dlatego że w pierwszej ciąży miałam nadzieję że chłopczyk i się urodził, ateraz to sobie tak myślę że fajnie jak by była dziewczynka bo bym miałabym Parker i później pomoc, zakupy razem itp, ale znowu drugi chłopczyk też cudownie, taki mały urwis i chyba rodzeństwo jednej płci bardziej się że sobą dogaduje w późniejszym życiu bynajmniej ja mam genialny kontakt z siostrą, a z bratem nie wiem jaki bym miała bo mam tylko sister, niewazne oby tylko Zdrowe
Agatka29
Mnie tam wcale nie ciągnie do poznania płci, chciałam czekać do porodu i mieć niespodziankę ale mój M, zmienił zdanie i teraz chce jednak wiedzieć, więc co mi pozostaje, będę musiała się dowiedzieć bo i tak mi wypapla
Moj też napewno by się wygadal albo jakieś aluzje by snul
olaaa7
trzymaj się, mam nadzieję, że szybko dołączysz znowu.Dziewczyny będę Was opuszczać.... Dostałam okres teraz będę się gnębić czy to było poronienie czy tak bardzo spóźniony okres (19 dni)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Dzwoniłam do wszystkich endo z nfz jakich znalazłam, terminy masakra, najwcześniej druga połowa przyszłego roku, a cała reszta na 2019 to jest jakaś kpina, na co idą nasze podatki? Jak potrzeba to nawet do lekarza nie można się dostać
Onaszczesliwa2018
Dziewczyny będę Was opuszczać.... Dostałam okres teraz będę się gnębić czy to było poronienie czy tak bardzo spóźniony okres (19 dni)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo . Trzymaj się . Jakbyś potrzebowała pogadać to pisz o każdej porze dnia i nocy.
reklama
Podziel się: