reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję że dziś po tym leku co dostałaś będzie o wiele lepiej :) dziś Mikołaj może coś dostaniemy za to że takie grzeczne jesteśmy :)
Ha na to nie liczę :p Ale może może zobaczymy :p Też mam nadzieję, że wystarczą tylko tabletki. Lekarz powiedział, że pewnie ta dawka 50 będzie za mała ale on nie chciał dawać mi mocniejszych stwierdził, że wynik mam za wysoki i lepiej jak obejrzy mnie endokrynolog. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo jak zwykle najczarniejsze myśli.

reklama
My się umówiliśmy, że nic sobie nie kupujemy :) wszystko mamy a teraz tyle kasy idzie na leki, badania i lekarza, że szukanie jakiegoś prezentu na siłę jest bezsensu [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja sie witam mikolajkowo z rana. Po 6 wstalam i pędem do piekarni. Wrocilam i ide siku patrze na wkladce plamka nieokreslonego koloru ale chyba lekko beżowa. Się przelękłam. Ale tak sobie potem pomyslalam ze na dniach powinnam kolejną @ dostac, bodajze jutro chyba by mi wyszla. Więc ta plamka pewnie z tego powodu. Miesiac temu po pozytywnym teście mialsm identycznie. Mala plamka raz na wkladce tylko. A od tej 6 czysciukto tak ze poki co sie nie martwię za mocno ale zamiast porobic to coplanowalam to leżę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja sie witam mikolajkowo z rana. Po 6 wstalam i pędem do piekarni. Wrocilam i ide siku patrze na wkladce plamka nieokreslonego koloru ale chyba lekko beżowa. Się przelękłam. Ale tak sobie potem pomyslalam ze na dniach powinnam kolejną @ dostac, bodajze jutro chyba by mi wyszla. Więc ta plamka pewnie z tego powodu. Miesiac temu po pozytywnym teście mialsm identycznie. Mala plamka raz na wkladce tylko. A od tej 6 czysciukto tak ze poki co sie nie martwię za mocno ale zamiast porobic to coplanowalam to leżę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nic się nie martw, to pewnie z tego powodu :)

Nic się nie martw, to pewnie z tego powodu :)
Oby oby. Skoro na wizycie szyjka byla ladnie zamknieta i długa i na usg nie widziala nic niepokojącego.....nic no jakby nie daj boze dzisiaj czy jutro mi się plamka powtorzyla to dla świętego spokoju wprosze sie do mojej gin w piątek. Aby lekko mnie podbrzusze pobolewa ale to po tej stronie co zwykle tzn po prawej :p i z takim samym natężeniem jak zwykle. Ale warto miec jak widac wkladki założone bo wszystko sie widzi. Chyba juz do konca ciazy powykupuję hurtowy zapas wkladek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oby oby. Skoro na wizycie szyjka byla ladnie zamknieta i długa i na usg nie widziala nic niepokojącego.....nic no jakby nie daj boze dzisiaj czy jutro mi się plamka powtorzyla to dla świętego spokoju wprosze sie do mojej gin w piątek. Aby lekko mnie podbrzusze pobolewa ale to po tej stronie co zwykle tzn po prawej :p i z takim samym natężeniem jak zwykle. Ale warto miec jak widac wkladki założone bo wszystko sie widzi. Chyba juz do konca ciazy powykupuję hurtowy zapas wkladek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mnie też dalej pobolewa ale nie codziennie, za to rano jak się przekręciłam w łóżku to tak zabolało, że aż zacisnęłam zęby, zamiast się obrócić normalnie to tak jakoś jakbym tylko mięśniami brzucha chciała.

A ja w wam powiem że jakoś bardzo jeszcze mnie nie ciągnie do poznania płci nie wiem dlaczego, może dlatego że w pierwszej ciąży miałam nadzieję że chłopczyk i się urodził, ateraz to sobie tak myślę że fajnie jak by była dziewczynka bo bym miałabym Parker i później pomoc, zakupy razem itp, ale znowu drugi chłopczyk też cudownie, taki mały urwis i chyba rodzeństwo jednej płci bardziej się że sobą dogaduje w późniejszym życiu bynajmniej ja mam genialny kontakt z siostrą, a z bratem nie wiem jaki bym miała bo mam tylko sister, niewazne oby tylko Zdrowe

Mnie też dalej pobolewa ale nie codziennie, za to rano jak się przekręciłam w łóżku to tak zabolało, że aż zacisnęłam zęby, zamiast się obrócić normalnie to tak jakoś jakbym tylko mięśniami brzucha chciała.
Też tak czasami mam. Albo jak nagle sie zerwę z łóżka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ha na to nie liczę :p Ale może może zobaczymy :p Też mam nadzieję, że wystarczą tylko tabletki. Lekarz powiedział, że pewnie ta dawka 50 będzie za mała ale on nie chciał dawać mi mocniejszych stwierdził, że wynik mam za wysoki i lepiej jak obejrzy mnie endokrynolog. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo jak zwykle najczarniejsze myśli.
Napewno będzie dobrze ale ja też jestem taka że jak coś się pojawi to milion mysli

reklama
Jejku dziewczyny ja wstałam i pierwsze co wyjelam mięsko na zupę, już w nocy myślami o niej tak mi się za chciał krupniku, takiego kleistego na golakach hehe ja w tej ciąży chyba pobije rekord z pierwszej w kg

Do góry