reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Aaa zapomniałam jeszcze napisać, że szyjka długa, lekarz pochwalił :-D Zazdroszczę Wam dziewczyny tych zdjęć z usg, zrobionych z bliższa gdzie fajnie widać dzieciaczki :) Myślicie, że 11+2 jest szansa na poznanie płci na prenatalnych?

Właśnie zaliczyłam pierwsze przytulanie z toaletą [emoji2] niby nie umiem wymiotować ale jak przyciśnie to nie ma wyjścia [emoji2] wypiłam w nocy litr soku żurawinowego i chyba jednak mi nie podszedł [emoji2] za to pęcherz... był przepełniony a ja sikam kropelkami. Całą noc się z nim umęczyłam i dopiero teraz normalnie się wysikałam. Może ten lek ma jakieś opóźnione działanie. Mam nadzieję, że już dzisiaj będzie ok :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Uuu Bidulka z tym sikaniem, ja dziś dwie pobudki na siku ale tak codziennie mam,

Aaa zapomniałam jeszcze napisać, że szyjka długa, lekarz pochwalił :-D Zazdroszczę Wam dziewczyny tych zdjęć z usg, zrobionych z bliższa gdzie fajnie widać dzieciaczki :) Myślicie, że 11+2 jest szansa na poznanie płci na prenatalnych?
To super ze dluga, u mnie taką uroda że od początku jest krótka

Uuu Bidulka z tym sikaniem, ja dziś dwie pobudki na siku ale tak codziennie mam,
Ja też normalnie spałam w nocy a od około tygodnia raz w nocy muszę wstać bo nie da się wytrzymać :p
Aaa i jeszcze jedna z mniej przyjemnych rzeczy, 1 kg do przodu w ciągu 2 tygodni :szok: Tłumaczę to sobie tylko tym, że były urodziny i napchałam się ciast i całej reszty :-D

Zaczynają nam fasolki napieralc na pecherz,ale to trzeba będzie się przyzwyczaić bo coraz więcej miejsca będą potrzebować

Mój rekord w tej ciąży to 6 razy w nocy [emoji2] ale na szczęście tylko raz, dziś 4 i pobudka wcześniej bo już mnie ten pęcherz zaczął boleć i się uparłam, że nie zejdę z kibelka dopóki go nie opróżnię. I jakoś małymi kroczkami poszło :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Moja siostra w tym tygodniu już wiedziała, że dziewczynka będzie. Ale musi się dzidziuś też dobrze ułożyć :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Mam nadzieję że dziś po tym leku co dostałaś będzie o wiele lepiej :) dziś Mikołaj może coś dostaniemy za to że takie grzeczne jesteśmy :)

reklama
Do góry