reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nim założyłam wątek podczytywalam czerwcowki.Pojawila się tam dziewczyna udająca że jest w ciąży i nawet wysłała zdjęcie USG z neta.Inna dziewczyna ja wyczaila i okazało się że to jakiś troll .Mam nadzieję że tutaj unikniemy udawaczek bo nie rozumiem takich .Dodatkowe wszystkie aferzystki dowalajace i robiące sztuczne afery będę usuwać z wątku i blokować.Mamy się szanować i wspierać a skoro czeka nas piękne 9 MSC to po co się denerwować.[emoji1]

życie cudem jest[emoji1]

reklama
A jak humory dopisują?? A z zachciewajek ja dzisiaj czekoladę a minuta później śledzia hahah

życie cudem jest[emoji1]

A jak humory dopisują?? A z zachciewajek ja dzisiaj czekoladę a minuta później śledzia hahah

życie cudem jest[emoji1]

Kochana przedwczoraj zjadlam talerz flakow (gdzie nigdy nie kusilo mnie do nich) i zagryzlam chlebem z miodem. Teraz gdy o tym mysle to fuu a wtedy jakie to bylo pyszne. W pierwszej ciazy z synkiem zero jakiego kolwiek szalenstwa w codziennej diecie

reklama
Kochana przedwczoraj zjadlam talerz flakow (gdzie nigdy nie kusilo mnie do nich) i zagryzlam chlebem z miodem. Teraz gdy o tym mysle to fuu a wtedy jakie to bylo pyszne. W pierwszej ciazy z synkiem zero jakiego kolwiek szalenstwa w codziennej diecie
no tos pojechała hahahahhaha

Do góry