reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuję tak kolo tego właśnie liczyłam :) a koleżanka tez chyba miała ostatnia miesiączkę tego dnia co ja? Czy się mylę?

Dziewczyny bardzo dziękuję, córkę urodziłam 24.06 więc może i teraz się uda na 24. Właśnie wróciłam z badan do 14 będę miała wyniki. Najbardziej interesuje mnie progesteron i tsh.

Dziewczyny bardzo dziękuję, córkę urodziłam 24.06 więc może i teraz się uda na 24. Właśnie wróciłam z badan do 14 będę miała wyniki. Najbardziej interesuje mnie progesteron i tsh.
Moim zdaniem to bie jest dobry pomysl.
Kazde dziecko chcialoby miec swoj wlasny wazny dzien... a nie dzielic go z kims innym ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Jestem nowa na forum i od dzis juz wiem, ze zaliczam sie do lipcowek. To moja druga ciaza, o ktora staralam sie 5 miesiecy. Moj synek ma juz 17 miesiecy. Termin ost. Miesiaczki to 28.09 ;)
Jesli chodzi o pierwsze dolegliwosci oczywiscie taki jakby bol jajnikow. Po pierwszej ciazy juz wiem ze to rozciagajaca sie macica. Powiekszone piersi, ale nie bolecne jak bylo poprzednio. Ogolne samopoczucie bardzo dobre. Wizyta u lekarza zaplanowana na 21.11, specjalnie, aby dzieciatko troszeczke podroslo i slychac bylo male serduszko. Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie jak i starajace sie ;)

Czesc. To i ja sie przywitam bo niewykluczone ze rozpakuje sie w lipcu ;) Termin mam na 30.06 ale mam krotsze (25-26) dni wiec mozliwe ze termin bede miec jednak na poczatek lipca ;)

Mieszkam w Warszawie. Mam 3.5 letnia corke. Do czasu ciazy sporo pracowalam (w 3 miejscach) w tym tygodniu zrezygnowalam z jednej pracy, od przyszlego zmniejszylam wymiar pracy i narazenie zawodowe w drugiej. W trzeciej na razie zostaje bo jest wzglednie bezpiecznie. Na Usg planuje pojsc w okolicy skonczonego 6 tygodnia. Bete 17.10 mialam 9.1 ; 24.10 402 wiec na razie wszystko wyglada ok.
W poprzedniej ciazy mialam niedoczynnosc tarczycy wiec planuje na dniach sprawdzic tsh.

Witaj[emoji2]Mam nadzieję że czujesz się dobrze .

życie cudem jest[emoji1]

Super[emoji2]Mam nadzieję że wyniki będą ok.Ja wizyta 6 listopad więc jeszcze poczekam chwilę.Dzisiaj czuje się duzo lepiej i mniej śpię ale za to piersi nie mogę dotknąć[emoji1]

życie cudem jest[emoji1]

Witajcie. Jestem nowa na forum i od dzis juz wiem, ze zaliczam sie do lipcowek. To moja druga ciaza, o ktora staralam sie 5 miesiecy. Moj synek ma juz 17 miesiecy. Termin ost. Miesiaczki to 28.09 ;)
Jesli chodzi o pierwsze dolegliwosci oczywiscie taki jakby bol jajnikow. Po pierwszej ciazy juz wiem ze to rozciagajaca sie macica. Powiekszone piersi, ale nie bolecne jak bylo poprzednio. Ogolne samopoczucie bardzo dobre. Wizyta u lekarza zaplanowana na 21.11, specjalnie, aby dzieciatko troszeczke podroslo i slychac bylo male serduszko. Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie jak i starajace sie ;)
Witaj serdecznie[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

reklama
Witaj[emoji2]Mam nadzieję że czujesz się dobrze .

życie cudem jest[emoji1]
Czuje sie niezle- ostatnie dwa dni mialam gorsze bo mocno bolal mnie brzuch. Ale dzis jest lepiej. Jestem senna bardzo, przynajmniej raz dziennie musze sie polozyc troche polezec
Jutro planuje podejsc do ginekologa - porozmawiac na temat tych bolow brzucha - w poprzedniej ciazy mialam duzego krwiaka i musialam lezec przez kilka tyg

Do góry