reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej laski!!!
W piątek zrobiłam test i pozytywny :)
Mamy już córeczkę we wrześniu 2 latka skończyła. Teraz była szybka decyzja, że chcemy i od razu się udało. Jeszcze do lekarza się nie umówiłam ale czekam do około 7 tygodnia, żeby serduszko już było słychać. Na forum już byłam jak rodziłam córeczkę i mamy z dziewczynami rewelacyjny kontakt! Mam nadzieję, że tutaj też zapanuje ekstra atmosfera!
Może proponuję by każda z nas napisała skąd jest, ile ma lat i które to jej dzieciątko :) Tak się lepiej poznamy :)
Laseczki z objawów to na razie jestem senna, piersi wrażliwe jakby większe i czasami ból podbrzusza.
Nie mam na razie żadnych zachcianek :p
Ostatnią miesiączkę miałam 27.09 - przewidywana data u mnie to 3/4 lipiec :)
Buziale laski :*

reklama
Cześć lalki :)

Jestem w pierwszej ciąży, mam 29 lat i mieszkam w Wielkopolsce :)
Ostatnią miesiączkę miałam 24.09 a pierwsza wizyta u lekarza już za tydzień :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Happygirl
Ja mam 26 lat, moje drugie tak jak pisałam wcześniej mam córeczkę która ma 2 latka i też mieszkam w Wielkopolsce [emoji6] dokładnie Konin a Ty?
Ja na kasę idę za tydzień w środę chyba że znajdę gdzieś wcześniej a tak to prywatnie chodzę i wizytę mam prywatnie 18 listopada [emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski!!!
W piątek zrobiłam test i pozytywny :)
Mamy już córeczkę we wrześniu 2 latka skończyła. Teraz była szybka decyzja, że chcemy i od razu się udało. Jeszcze do lekarza się nie umówiłam ale czekam do około 7 tygodnia, żeby serduszko już było słychać. Na forum już byłam jak rodziłam córeczkę i mamy z dziewczynami rewelacyjny kontakt! Mam nadzieję, że tutaj też zapanuje ekstra atmosfera!
Może proponuję by każda z nas napisała skąd jest, ile ma lat i które to jej dzieciątko :) Tak się lepiej poznamy :)
Laseczki z objawów to na razie jestem senna, piersi wrażliwe jakby większe i czasami ból podbrzusza.
Nie mam na razie żadnych zachcianek [emoji14]
Ostatnią miesiączkę miałam 27.09 - przewidywana data u mnie to 3/4 lipiec :)
Buziale laski :*
Witaj[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

Witam nowe forumowiczki .Ja świętokrzyskie [emoji2]Mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża. Wizyta 6 listopada i wtedy będę więcej wiedzieć bo jestem laikiem w tym temacie[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

Happygirl
Nie chce mówić jednemu o drugim bo później jeden na drugiego patrzy i pyta jakie badania daje drugi żeby ci nie dać na kasę.
Często bywam w Poznaniu [emoji6]

Cinka dobrze że założyłaś wątek bo już myślałam że jak nie będzie to ja założę [emoji106]
Jak coś to pytaj to co będę wiedzieć to podpowiem [emoji6] jednak kolejna ciąża jest już bardziej świadoma [emoji23]

reklama
Daruska szybko masz wizytę [emoji6] też bywam często w Łodzi [emoji6]

Do góry