reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurcze ja to chyba nie umiem wyliczyc! Wg Om mam 5t1d wg owulacji 2t5d nie ogarniam. Dość duża różnica mi wychodzi. Termin mam na 1.07 Om 21.09 a cykle 31dni
Kurcze nie wiem jak Ci wyliczylo termin porodu na 1 lipca - skoro sie to liczy od daty miesiaczki... ja mialam date miesiaczki 24.09 - i mam termin na 30.09. Dzis 4 tydzien 5 dzien

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc. To i ja sie przywitam bo niewykluczone ze rozpakuje sie w lipcu ;) Termin mam na 30.06 ale mam krotsze (25-26) dni wiec mozliwe ze termin bede miec jednak na poczatek lipca ;)

Mieszkam w Warszawie. Mam 3.5 letnia corke. Do czasu ciazy sporo pracowalam (w 3 miejscach) w tym tygodniu zrezygnowalam z jednej pracy, od przyszlego zmniejszylam wymiar pracy i narazenie zawodowe w drugiej. W trzeciej na razie zostaje bo jest wzglednie bezpiecznie. Na Usg planuje pojsc w okolicy skonczonego 6 tygodnia. Bete 17.10 mialam 9.1 ; 24.10 402 wiec na razie wszystko wyglada ok.
W poprzedniej ciazy mialam niedoczynnosc tarczycy wiec planuje na dniach sprawdzic tsh.

Nowaja18 nie jest mozliwe zeby kolezanka miala termin na 7 lipca - tydzien po moim skoro miesiaczke miala wczesniej ;)

Termin porodu liczy sie data om +7 dni odjac 3mce dodac rok ;))

reklama
Nowaja18 nie jest mozliwe zeby kolezanka miala termin na 7 lipca - tydzien po moim skoro miesiaczke miala wczesniej ;)

Termin porodu liczy sie data om +7 dni odjac 3mce dodac rok ;))

Tak mi wyliczył kalkulator z internetu moze się mylić nie wiem sama nie liczyłam, a jak ja miałam ostatnia miesiączkę 29.09 to na kiedy mam termin?

Do góry