Cinka
Zaciekawiona BB
ja nie pomoge bo sie nie znam ,ale trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.Źle spojrzałam bo na telefonie i progesteron mam 57.9. Co o tym myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie pomoge bo sie nie znam ,ale trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.Źle spojrzałam bo na telefonie i progesteron mam 57.9. Co o tym myślicie?
Chciałabym tak jak ty[emoji2]ale mi się straaaaasznie nie chce[emoji1]A u mnie aktywnie. Porządki na całego. Jutro wizyta u gin więc muszę dziś czymś zająć głowę żeby się nie denerwować. Więc poszła szmata w ruch i dom błyszczy.
Ja też pierwsza ciąża i wszystko dla mnie nowe. Ale myślę że wbijemy się w rytm i będzie ok[emoji1]Ja z objawów przed okresem to : mdłości, czułość na zapachy, ból brzucha przy wstawaniu lub nagłych ruchach, senność (zasnęłam na rezonansie) i to chyba tyle. Brzuch mnie codziennie boli czasem mocniej co mnie niepokoi, bo to moja pierwsza ciąża więc nie wiem co normalne a co nie. Wizytę mam 2 listopada zobaczymy co będzie czy się zarodek pojawi
Powodzenia na wizycie.[emoji1]Daruska, jeśli mocno boli Cię to podbrzusze to nie wiem czy to normalne, najlepiej lekarzowi powiedz na wizycie, lecz mnie w pierwszej ciąży na początku też często pobolewalo podbrzusze ale to nie były jakieś bardzo mocne bóle, teraz w drugiej ciąży czasem zaboli mnie cały brzuch a nie podbrzusze jak w pierwszej i ogólnie jakby taki pełniejszy mam ten brzuch. Dzisiaj mam drugą wizytę u ginekologa, jestem ciekawa czy już zarodek się zagniezdzil i czy coś będzie widać :-)