reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@kinga30 wlasnie magnez biore caly czas. Nie chce za bardzo tej no spy, ale jak nie dam rady to wezme.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.

Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.

Ja bym chciał dziadkom książeczki o byciu super dziadkami dać w prezencie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 wlasnie magnez biore caly czas. Nie chce za bardzo tej no spy, ale jak nie dam rady to wezme.

Ja ostatnio tez musialam wziasc, bo mnie tak biodra bolaly, ze nie moglam wyrobic, chociaz tez sie staram nie. A ile magnezu bierzesz? Bo ja biore wit tam jest magnez I dodatkowo jedna tabletke

W pierwszej ciąży powiedzieliśmy w dzień babci i dziadka. Złożyliśmy im życzenia [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciał dziadkom książeczki o byciu super dziadkami dać w prezencie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to raczej odpada bo już są dziadkami dłuższy czas :)

Ja to mam obawy (jakbym ich w ogóle miała mało :p ) czy oni w ogóle się ucieszą z tej nowiny. Mam nadzieję, że strach ma wielkie oczy i będą się cieszyli i może mnie też stres trochę odpuści i sama zacznę się cieszyć :)

My na razie nikomu nie mowimy i chcemy poczekac poki co. Ostatnio tez nic nie mowilismy od razu i dobrze, bo nikt nie wie o naszej stracie.

reklama
Do góry