reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@kinga30 wlasnie magnez biore caly czas. Nie chce za bardzo tej no spy, ale jak nie dam rady to wezme.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.

Powiedziałyście już bliskim o ciąży? Bo my z M właśnie zastanawiamy się jak powiedzieć moim rodzicom, tym bardziej, że chcemy to zrobić w 50 urodziny mojej mamy. Najpierw myśleliśmy o wkomponowaniu w bukiet smoczka, albo włożeniu do pudełka usg ale sama nie wiem, czy po prostu nie powiedzieć otwarcie bez żadnej otoczki i prezentów.

Ja bym chciał dziadkom książeczki o byciu super dziadkami dać w prezencie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 wlasnie magnez biore caly czas. Nie chce za bardzo tej no spy, ale jak nie dam rady to wezme.

Ja ostatnio tez musialam wziasc, bo mnie tak biodra bolaly, ze nie moglam wyrobic, chociaz tez sie staram nie. A ile magnezu bierzesz? Bo ja biore wit tam jest magnez I dodatkowo jedna tabletke

W pierwszej ciąży powiedzieliśmy w dzień babci i dziadka. Złożyliśmy im życzenia [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciał dziadkom książeczki o byciu super dziadkami dać w prezencie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to raczej odpada bo już są dziadkami dłuższy czas :)

Ja to mam obawy (jakbym ich w ogóle miała mało :p ) czy oni w ogóle się ucieszą z tej nowiny. Mam nadzieję, że strach ma wielkie oczy i będą się cieszyli i może mnie też stres trochę odpuści i sama zacznę się cieszyć :)

My na razie nikomu nie mowimy i chcemy poczekac poki co. Ostatnio tez nic nie mowilismy od razu i dobrze, bo nikt nie wie o naszej stracie.

reklama
Do góry