reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No tak sie bierze. Tak jest w ulotce i tak lekarze zalecaja. Ja przed ciaza bralsm i tak kontynuuje.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed ciaza to tylko ogolnie witaminy bralam. Ale na pewno za duzo magnezu nie mam bo czasami mnie skurcz w lydce bierze

My na razie nie mówimy, bo w ostatniej ciąży lekarka mnie przestrzegała ze do 3 msc wszystko się może wydarzyć... Jak wszystko pójdzie dobrze i nie będzie widać brzucha to powiemy pewnie dopiero na święta. Ostatnio powiedzieliśmy w 8 tygodniu i potem rodzice się stresowali bo miałam plamienia.

@Mungo witaj! Mi wyszedł pierwszy pozytywny test 4 dni przed terminem miesiączki.

@żabila hej!

Ja powiedziałam już moim braciom, przyjaciółką... mąż powiedział swoim rodzicom. No i syn też wie [emoji12]

Mam dzisiaj zgagę. I mnie muli... A tu w pracy jeszcze tyle czasu...

Ja też chcę powiedzieć koło 12 tyg. Ale zobaczymy czy sami się nie domyśla

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

@atomek ja poprzednia ciaze stracilam i dobrze, ze rodzice nie wiedzieli, bo po co im taki stres. Najchetniej bym poczekala do 12tc, ale wlasnie tez myslalam o swietach jak dobrze pojdzie

@Columbina lacze sie z Toba w bolu dolegliwosci i pracy[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym wolała powiedzieć po wizycie bo tak to muszę wymyślać jakieś preteksty żeby nie robić pewnych rzeczy w domu itp

Napisane na Q-SMART w aplikacji Forum BabyBoom

My myslimy ze powiemy po tej czwartkowej wizycie rodzicom i tesciom , za dlugo moje siedzenie w domu wydalo by sie podejrzene a juz na zwolnieniu jestem

reklama
Do góry