reklama
Margana
Fanka BB :)
No tak sie bierze. Tak jest w ulotce i tak lekarze zalecaja. Ja przed ciaza bralsm i tak kontynuuje.A czyli jeszcze moge jak by co
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Ja przed ciaza to tylko ogolnie witaminy bralam. Ale na pewno za duzo magnezu nie mam bo czasami mnie skurcz w lydce bierzeNo tak sie bierze. Tak jest w ulotce i tak lekarze zalecaja. Ja przed ciaza bralsm i tak kontynuuje.
atomek
My na razie nie mówimy, bo w ostatniej ciąży lekarka mnie przestrzegała ze do 3 msc wszystko się może wydarzyć... Jak wszystko pójdzie dobrze i nie będzie widać brzucha to powiemy pewnie dopiero na święta. Ostatnio powiedzieliśmy w 8 tygodniu i potem rodzice się stresowali bo miałam plamienia.
Columbina
Margana
@atomek ja poprzednia ciaze stracilam i dobrze, ze rodzice nie wiedzieli, bo po co im taki stres. Najchetniej bym poczekala do 12tc, ale wlasnie tez myslalam o swietach jak dobrze pojdzie
@Columbina lacze sie z Toba w bolu dolegliwosci i pracy[emoji53]
@Columbina lacze sie z Toba w bolu dolegliwosci i pracy[emoji53]
reklama
Margana
A czemu juz jestes na zwolnieniu, jak mozna zapytac?My myslimy ze powiemy po tej czwartkowej wizycie rodzicom i tesciom , za dlugo moje siedzenie w domu wydalo by sie podejrzene a juz na zwolnieniu jestem
Podziel się: