reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie też raczej w tą stronę- częściej niż rzadziej :D

Hahahah nie dziwię sie :D Przez te 7 miesięcy będziecie mieć logistykę opanowaną do perfekcji :)

Ja mam jutro, więc też późno w stosunku do dziewczyn...

O matko... :D przepraszam ale ubawił mnie Twoj post mega :D niezły sajgon a do tego wszystkiego ciążowy hardkor... Współczuję! Ale nudy nie masz :D

Ja już sama nie wiem. W pierwszej ciąży nie doskwierało mi nic- zero mdłości, zero skurczy później... nawet młody jakoś specjalnie nie kopał w brzuchu tylko raczej się wiercił- i jest dość spokojnym dzieckiem :) Teraz jedyne co to jedzeniowstręt, na nic specjalnie nie mam ochoty, popołudniu to już w ogóle i musze jeść małe porcje.. w weekend byliśmy z rodzicami na obiedzie w restauracji, nie zjadałam dużo, a i tak leżałam w łóżku i zastanawiałam sie czy przygam się w tej sekundzie czy za chwile... Finalnie nie rzygałam, ale myślałam że umrę. Z mojej perspektywy takie męczące mdłości są mega męczące- ja z tych co jak coś im leży na żołądku to wolą zwrócić niż się męczyć.

...też się nad tym zastanawiam... tzn nad NIFTY.

Ja marznę strasznie!! u rodziców spałam w bluzie...! Ciągle mi zimno:baffled:

Hhahaha o matko.... wyobrażam sobie jak ktoś to widział. Ale i tak ojciec z fochem najlepszy.. wiadomo, ze na bank zrobiłaś takie przedstawienie z nudów i wrodzonej złośliwości :laugh2:

Śliczne!

hahahaahahah :D Faktycznie, wygrywasz!

To prawda...!!! FB WSZYSTKO pamięta..! :)

O wow, jaka historia... nieźle czasami się to życie układa.....

Super zdjęcie! Malutki człowieczek <3

----------------------------------------------

Dzień dobry poweekendowo.

Wróciłam wczoraj od rodziców, bardzo miły weekend. Powiedziałam im- a moja mama: ja tak czułam, mówiłam nawet tacie że czekam kiedy nam powiesz :errr: I to ja byłam w lekkim szoku! Więc zażartowałam że bliźnięta.... :-D:-D:-D Trzeba było widzieć ich minę :laugh2: Oby teraz tylko faktcyznie tak się nie stało ;)

...ja zaczynam mieć stres przed wizytą, moje pierwsze USG, jutro o 15.00 i oczywiście zamartwiam się czy wszystko będzie ok....

Na pewno będzie wszystko oki :)

A to musisz jeszcze jakieś inne badania zrobic żeby być na czczo? Z tego co się orientuję jeśli tylko bete to do bety to nie ma znaczenia , ale nie wiem może się mylę
Tak, kazał mi być na czczo. Stwierdził jeszcze że skoro okresu nie ma to może to być przez odstawienie luteiny, odstawiłam ja z końcem września.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze [emoji46][emoji46] obawiam się że mogłaś poronic. Stąd te plamienia [emoji46] ja sama plamilam raptem 2 dni i było widać ciążę a na 3 dzień rano po ciąży nie było śladu [emoji46][emoji46]

w57vpc0z8kh81mb5.png
Myślisz? Wtedy nie widać na USG że był zarodek?

Że może ciąża jest jeszcze bardzo wczesna i on jej nie widzi i mam zrobić betę. Kochaliśmy się z mężem ostatnio prawie trzy tygodnie temu i nie miałam dni płodnych ale nie wiem jak wczesną ciążę lekarz zauważa.

Moja bardzo wczesna ciąża była widoczna na usg jak główka od igły . Minimalna wręcz.

w57vpc0z8kh81mb5.png

Tak, kazał mi być na czczo. Stwierdził jeszcze że skoro okresu nie ma to może to być przez odstawienie luteiny, odstawiłam ja z końcem września.

Może to jeszcze nic straconego. I wszystko będzie dobrze. Skoro lekarz tak powiedział. To może jest jeszcze nadzieja. Wiec bądź dobrej myśli.

w57vpc0z8kh81mb5.png

A no to jak tak kazał to tak zrób:) hm z tego co tu czytałam i co mówiły tutaj dziewczyny to luteina właśnie powstrzymuje krwawienia i dlatego bierzemy ja w ciąży żeby ja utrzymać i niewystepowaly plamienia coś mi dziwny ten Twój lekarz niemyslalas może o tym żeby zasięgnąć rady u innego ? Może problem w lekarzu bo beta na czczo i po braku luteiny brak krwawien to takie trochę mało kompetentne mi się wydaje , ale może się mylę niewiem jak ufasz swojemu lekarzowi to oczywiście niepodwarzam jego zdania , ale to tylko taka moja mała sugestia . Trzymam kciuki żeby jednak wszystko skończyło pozytywnie:)

reklama
Do góry