Ale z tego co pamiętam to mówiłaś że robiłaś test i wyszedł pozytywny tak ?Byłam ciąży lekarz nie widzi kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma załamka ;(
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sesil
Fanka BB :)
Dokładnie...wracając od lekarza kupiłam kolejny. Wynik negatywny. Nie wiem więc skąd tam ten pozytyw...Ale z tego co pamiętam to mówiłaś że robiłaś test i wyszedł pozytywny tak ?
No i dlaczego nie ma okresu
Onaszczesliwa2018
Byłam ciąży lekarz nie widzi kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma załamka ;(
Kurczę dziwne że ani okresu ani ciąży może jeszcze nic niestracone, a jak beta?
Onaszczesliwa2018
Dokładnie...wracając od lekarza kupiłam kolejny. Wynik negatywny. Nie wiem więc skąd tam ten pozytyw...
A lekarz co mówił?
Sesil
Pójdę jutro zrobić by być na czczo..Kurczę dziwne że ani okresu ani ciąży może jeszcze nic niestracone, a jak beta?
Kurcze [emoji46][emoji46] obawiam się że mogłaś poronic. Stąd te plamienia [emoji46] ja sama plamilam raptem 2 dni i było widać ciążę a na 3 dzień rano po ciąży nie było śladu [emoji46][emoji46]Dokładnie...wracając od lekarza kupiłam kolejny. Wynik negatywny. Nie wiem więc skąd tam ten pozytyw...
Onaszczesliwa2018
Cześć kobietki! Witam Was w ten zimowy poranek Doświadczyłam pierwszej zachcianki Na śniadanie zrobiłam kluski śląski ze szpinakiem i suszonymi pomidorami A wczoraj z moim ukochanym powariowaliśmy i ubraliśmy już choinkę także u Nas już światecznie
No proszę jaka zachcianka hehe najważniejsze że smakowało
Onaszczesliwa2018
Pójdę jutro zrobić by być na czczo..
A to musisz jeszcze jakieś inne badania zrobic żeby być na czczo? Z tego co się orientuję jeśli tylko bete to do bety to nie ma znaczenia , ale nie wiem może się mylę
reklama
Podziel się: