reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry wszystkim . Ale zazdroszczę tym które będą miały dziś i jutro usg. Ja muszę czekać do czwartku i chyba oszaleje bo strasznie się martwię

reklama
@Veraska no z ta pomoca w gotowaniu to niestety nie tak prosto. ja mieszkam w szwecji. moja mama i rodzentwo porozrzucane w pl. tutaj jest rodzina mojego M. moj M jest z tych niegotujacych - tzn. potrafilby takie polgotowce zrobic i sam by tym sie najadl z Filipem, ale Teos nie jada takich rzeczy. on tylko domowe. no i M jest do wieczora w pracy. co do reszty rodziny to dp tej pory bylo tak, ze to ja 2,3 razy w tygodniu dawalam babci M zeby nie musiala gotowac. inni ledwo ogarniaja siebie w tym temacie. a moja tesciowa to jeszcze inny temat... poki co nie wie a jak sie dowie to moze akurat w tej kwestii pomoze choc pewnosci nie mam a prosic to ja jej na pewno nie bede. bo Teosiem to na pewno sie nie zajmie - nie nest z tych zaangazowanych czy sklonnych do poswiecenia. ona musialaby miec chec a jest coagle takaaaka zajeta i ma tyyyle na glowie. zawwsze ma najgorzej z calej ludzkosci. reasumujac - tak w 100% to ja mlge liczyc tylko na siebie. i na M, mtory bedac w domu i wmoate swoich molziwosci robi co moze i nie moge na niego narzekac.
@JustMe55 no na swoj sposob moje zycie jest zabawne. tylko ja oststnio to tak sie taczej smieje przez lzy. wczoraj dekolrowalam pierniczki z Filipem i tak zostaly na talerzach w kuchni. nie mialam wczoraj weny tego chowac z mdlosciami. i od rana tez sie nie rzucilam by to robic. no i po sniadaniu Teos chcial sie do nich dobrac. dalam mu jednego a reszte pochowalam do puszki. on zadowolony poszedl z oierniczkiem do pokoju. wygryzl pozypke, wylizal lukier i chcual kolejne ciastko. a mama nie dala. ryk na pol godziny. darcie japki, rzucanie rzeczami, rozdzietajacy serce placz - slowiem cale przedstawienie. bite pol h. jeden plus, ze nos mu sie porzadnie oczyscil a oczy tak zamoczyly, ze resztki ropy bez problemu sucha chustka oczyscilam. wkoncu sie uspokoil. ale ja juz kilka razy mialam chec wystawic go za drzwi.

Przecież dostaje się skierowanie na którym wyraźnie pisze co ma się zrobić. Wydaje mi się, że ciężko pomylić zwykłą glukozę z tą po obciążeniu tym bardziej pokazując skierowanie w laboratorium :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Pod warunkiem że każdy da skierowanie do laboratorium. To moja 3 ciąża i w całej karierze ciążowej byłam u 6 ginekologów spowodowane to było zmianami miejsca zamieszkania.. I jedni dają skierowanie a inni piszą na kartce co zrobić. I tak dostałam właśnie kartkę z napisem glukoza. I niestety pani w laboratorium jasnowidzem nie była i nie wiedziała co za badanie ma wykonać

@KRROPELKA ja się nie dziwię, że mialaś ochotę, sama widzę jaką mam teraz ograniczoną cierpliwość...

Wiesz, nawet jeśli możecie liczyć głównie tylko na siebie to i tak z tych Twoich postów przebija duży mimo wszystko pozytywne nastawienie :) takie mam wrażenie :)

Hej dziouszki ja po drugiej wizycie :) u nas wszystko ok maluch rośnie, 8 z usg wychodzi 8tc, karty jeszcze nie mam założonej, za 2 tygodnie mam kolejną wizytę, mam przyjść z porobionymi badaniami więc pewno wtedy :) od dziś jestem na zwolnieniu :) 4.01 - prenatalne :)

Byłam :( ciąży lekarz nie widzi :( kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma :( załamka ;(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziouszki ja po drugiej wizycie :) u nas wszystko ok maluch rośnie, 8 z usg wychodzi 8tc, karty jeszcze nie mam założonej, za 2 tygodnie mam kolejną wizytę, mam przyjść z porobionymi badaniami więc pewno wtedy :) od dziś jestem na zwolnieniu :) 4.01 - prenatalne :)
Super, ze wszystko donrzr [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Byłam :( ciąży lekarz nie widzi :( kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma :( załamka ;(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku Kochana tak mi przykro [emoji20] Trzymam kciuki zeby wszystko sie wyjasnilo i zebys szybko zaszla w ciaze !

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry