Wiolka1980
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim . Ale zazdroszczę tym które będą miały dziś i jutro usg. Ja muszę czekać do czwartku i chyba oszaleje bo strasznie się martwię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod warunkiem że każdy da skierowanie do laboratorium. To moja 3 ciąża i w całej karierze ciążowej byłam u 6 ginekologów spowodowane to było zmianami miejsca zamieszkania.. I jedni dają skierowanie a inni piszą na kartce co zrobić. I tak dostałam właśnie kartkę z napisem glukoza. I niestety pani w laboratorium jasnowidzem nie była i nie wiedziała co za badanie ma wykonaćPrzecież dostaje się skierowanie na którym wyraźnie pisze co ma się zrobić. Wydaje mi się, że ciężko pomylić zwykłą glukozę z tą po obciążeniu tym bardziej pokazując skierowanie w laboratorium
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Super, ze wszystko donrzr [emoji5]Hej dziouszki ja po drugiej wizycie u nas wszystko ok maluch rośnie, 8 z usg wychodzi 8tc, karty jeszcze nie mam założonej, za 2 tygodnie mam kolejną wizytę, mam przyjść z porobionymi badaniami więc pewno wtedy od dziś jestem na zwolnieniu 4.01 - prenatalne
Jejku Kochana tak mi przykro [emoji20] Trzymam kciuki zeby wszystko sie wyjasnilo i zebys szybko zaszla w ciaze !Byłam ciąży lekarz nie widzi kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma załamka ;(
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymaj się Kochana!Byłam ciąży lekarz nie widzi kazał mi zrobić bthcg i przyjść z wynikami. Plamie coraz więcej a okresu jak nie było tak nie ma załamka ;(
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom