reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Sesil mocno przytulam. Bardzo możliwe iż jest lub była to tak zwana ciąża biochemiczna. Stąd ten pozytywny test.

Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia to masakra. Wstałam o 8 zjadłam, umyłam się i ..... położyłam się spać. Masakrycznie nieogarnięta dziś jestem. Zaraz lecę po córkę do szkoły ale coś mi się wydaje, że obiad to dzisiaj jakiś na szybko będzie bo nawet nie chce mi się palcem ruszyć.

To odpoczywaj zrób to co musisz i kładź się do łóżeczka:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie ja wczoraj już troszkę lepiej się czułam i dziś tez no i wysprzatalam mieszkanie a mój R do mnie fajnie się tak poruszać nie bo takie leżenie to musi być też męczące [emoji23] powiedziałam , że ostatnie tygodnie leżałam nie dlatego że miałam taki kaprys tylko dlatego , ze musiałam a później zaczęły mi się masakryczne mdłości i ledwo żyłam , ale że jak widzi jak dobrze się czuje to posprzątam i obiad zrobię to mówi że ze mną nawet zażartowac nie można bo się odrazu unosze i się obraził [emoji33] [emoji23]

Oo. To mój M zawsze chetnie zmywal po obiedzie jesli ja obiad szykowalam. A teraz ni chu*a! Jestem w domu, ciąża nie jest zagrożona to gotuj i zmywaj i sprzątaj kobieto! :p ale tak łatwo się nie daję i nie robię wszystkiego. Jestem za podzialem obowiązków po równo a nie ze jedno robi w domu wszystko a drugie nic.
No właśnie ja wczoraj już troszkę lepiej się czułam i dziś tez no i wysprzatalam mieszkanie a mój R do mnie fajnie się tak poruszać nie bo takie leżenie to musi być też męczące [emoji23] powiedziałam , że ostatnie tygodnie leżałam nie dlatego że miałam taki kaprys tylko dlatego , ze musiałam a później zaczęły mi się masakryczne mdłości i ledwo żyłam , ale że jak widzi jak dobrze się czuje to posprzątam i obiad zrobię to mówi że ze mną nawet zażartowac nie można bo się odrazu unosze i się obraził [emoji33] [emoji23]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oo. To mój M zawsze chetnie zmywal po obiedzie jesli ja obiad szykowalam. A teraz ni chu*a! Jestem w domu, ciąża nie jest zagrożona to gotuj i zmywaj i sprzątaj kobieto! :p ale tak łatwo się nie daję i nie robię wszystkiego. Jestem za podzialem obowiązków po równo a nie ze jedno robi w domu wszystko a drugie nic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
U nas każde jak Tylko może się migalo od zmywania. Jak uządzalismy mieszkanie to jedna z pierwszą rzeczy jakie kupilśmy była zmywarka :D Rzadko co trafia się Nam cos myć w zlewie bo w zmywarce nie można. A co do reszty obowiązków zawsze sie dzielilismy. A teraz mimo, że jestem na l4 to Łukasz mnie we wszystkim chce wyręczać. Ostatnio byl na mnie zły że poodkurzałam i zmylam podlogi, albo że ja zrobiłam obiad mimo, ze obiecałam ze poczekam z tym na niego. Zawsze traktował mnie jak księżniczkę a teraz to już jak królową :D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
I bardzo dobrze bo później się tak nauczy:) też jestem za rownouprawieniem to już nie te czasy kiedy kobieta siedziała w domu i dom to była jej praca a facet zarabiał na utrzymanie .. Ja uwielbiam moja teściowa jest na prawdę świetna kobietka , ale rozbestwila mojego R i przez te 8 lat wiele musiałam włożyć energii w to żeby było tak jak teraz jest :) ale jestem zdania że niema rzeczy niemożliwych i wystarcza dobre chęci a wszystko jest dougadania się:)

U nas każde jak Tylko może się migalo od zmywania. Jak uządzalismy mieszkanie to jedna z pierwszą rzeczy jakie kupilśmy była zmywarka :D Rzadko co trafia się Nam cos myć w zlewie bo w zmywarce nie można. A co do reszty obowiązków zawsze sie dzielilismy. A teraz mimo, że jestem na l4 to Łukasz mnie we wszystkim chce wyręczać. Ostatnio byl na mnie zły że poodkurzałam i zmylam podlogi, albo że ja zrobiłam obiad mimo, ze obiecałam ze poczekam z tym na niego. Zawsze traktował mnie jak księżniczkę a teraz to już jak królową :D
To my zmywarki nie mamy ale to nic. Ja akurat lubię zmywać tylko nie do pomyślenia jest dla mnie to, że wszystko miałaby robić jedna osoba. A ciekawe z tym zmywaniem jest, bo jak mieszkałam jeszcze z ojcem córki, to zmywać nienawidziłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

I bardzo dobrze bo później się tak nauczy:) też jestem za rownouprawieniem to już nie te czasy kiedy kobieta siedziała w domu i dom to była jej praca a facet zarabiał na utrzymanie .. Ja uwielbiam moja teściowa jest na prawdę świetna kobietka , ale rozbestwila mojego R i przez te 8 lat wiele musiałam włożyć energii w to żeby było tak jak teraz jest :) ale jestem zdania że niema rzeczy niemożliwych i wystarcza dobre chęci a wszystko jest dougadania się:)

Trzeba ich sobie dobrze wyszkolić :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama

No i bardzo dobrze tak ma być [emoji1] a teraz w dodatku jeszcze może w środku z jeszcze jedna księżniczka albo księciem także ma o co się starać [emoji39]

Do góry