reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny jak tam po weekendzie, ja nie chcę zapeszyc ale wieczorem prze te dwa dniu czuje się o wiele lepiej nadal mnie mdli ale jest to do wytrzymania, u nas zima na całego wczoraj sanki i 3 bałwan z rzędu,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
Hej dziewczyny jak tam po weekendzie, ja nie chcę zapeszyc ale wieczorem prze te dwa dniu czuje się o wiele lepiej nadal mnie mdli ale jest to do wytrzymania, u nas zima na całego wczoraj sanki i 3 bałwan z rzędu,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja się martwiłam, że moje mdłości są zbyt słabe w porównaniu do 1 ciąży, a dziś rano napilam sie wody i nawet do żołądka nie doleciala, cofnela sie już z przełyku. I już chyba nie dam rady odwozic syna do szkoly przed sniadaniem ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też teraz mam zrobić glukozę. Mi zaś ta glukoza nie przeszkadza w piciu. Pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie nastraszyła bratowa, że to takie niedobre i na pewno zwymiotuję po tym, i właśnie tak się bałam tego i z góry wiedziałam, że będę miała z tym problem, a problemu nie było. Więc nie ma co straszyć dziewczyny, które są przed pierwszym badaniem.

Ja się martwiłam, że moje mdłości są zbyt słabe w porównaniu do 1 ciąży, a dziś rano napilam sie wody i nawet do żołądka nie doleciala, cofnela sie już z przełyku. I już chyba nie dam rady odwozic syna do szkoly przed sniadaniem ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też cały czas myślę że jest o wiele lepiej niż w pierwszej ciąży z tymi mdłościami, tam mnie ptrzymały do 16 tyg ale zaczęły się w 8 tyg, tak sobie tłumacze że może że jak w tej ciąży zaczęły się od 5 to może wcześniej mi przejdzie a w środę zacznę już 11 tydzień to mi że dlatego.

Ja też teraz mam zrobić glukozę. Mi zaś ta glukoza nie przeszkadza w piciu. Pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie nastraszyła bratowa, że to takie niedobre i na pewno zwymiotuję po tym, i właśnie tak się bałam tego i z góry wiedziałam, że będę miała z tym problem, a problemu nie było. Więc nie ma co straszyć dziewczyny, które są przed pierwszym badaniem.[/QUOTE

Najgorsze to czekanie że na ę wolno się ruszać, i nic pić

Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zagniezdzenie moglo miec miejsce w 12 dniu po zaplodnieniu dopiero i dlatego hyba. Tak mi sie wydaje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Tak w ogóle witam z rana drogie panie. Zarazilam się katarem od młodej :-/ i gardlo drapie tak ze czosnek w ruch i pod kolderke i sie kuruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry