reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny jak tam po weekendzie, ja nie chcę zapeszyc ale wieczorem prze te dwa dniu czuje się o wiele lepiej nadal mnie mdli ale jest to do wytrzymania, u nas zima na całego wczoraj sanki i 3 bałwan z rzędu,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
Hej dziewczyny jak tam po weekendzie, ja nie chcę zapeszyc ale wieczorem prze te dwa dniu czuje się o wiele lepiej nadal mnie mdli ale jest to do wytrzymania, u nas zima na całego wczoraj sanki i 3 bałwan z rzędu,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja się martwiłam, że moje mdłości są zbyt słabe w porównaniu do 1 ciąży, a dziś rano napilam sie wody i nawet do żołądka nie doleciala, cofnela sie już z przełyku. I już chyba nie dam rady odwozic syna do szkoly przed sniadaniem ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też teraz mam zrobić glukozę. Mi zaś ta glukoza nie przeszkadza w piciu. Pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie nastraszyła bratowa, że to takie niedobre i na pewno zwymiotuję po tym, i właśnie tak się bałam tego i z góry wiedziałam, że będę miała z tym problem, a problemu nie było. Więc nie ma co straszyć dziewczyny, które są przed pierwszym badaniem.

Ja się martwiłam, że moje mdłości są zbyt słabe w porównaniu do 1 ciąży, a dziś rano napilam sie wody i nawet do żołądka nie doleciala, cofnela sie już z przełyku. I już chyba nie dam rady odwozic syna do szkoly przed sniadaniem ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też cały czas myślę że jest o wiele lepiej niż w pierwszej ciąży z tymi mdłościami, tam mnie ptrzymały do 16 tyg ale zaczęły się w 8 tyg, tak sobie tłumacze że może że jak w tej ciąży zaczęły się od 5 to może wcześniej mi przejdzie a w środę zacznę już 11 tydzień to mi że dlatego.

Ja też teraz mam zrobić glukozę. Mi zaś ta glukoza nie przeszkadza w piciu. Pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie nastraszyła bratowa, że to takie niedobre i na pewno zwymiotuję po tym, i właśnie tak się bałam tego i z góry wiedziałam, że będę miała z tym problem, a problemu nie było. Więc nie ma co straszyć dziewczyny, które są przed pierwszym badaniem.[/QUOTE

Najgorsze to czekanie że na ę wolno się ruszać, i nic pić

Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zagniezdzenie moglo miec miejsce w 12 dniu po zaplodnieniu dopiero i dlatego hyba. Tak mi sie wydaje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Tak w ogóle witam z rana drogie panie. Zarazilam się katarem od młodej :-/ i gardlo drapie tak ze czosnek w ruch i pod kolderke i sie kuruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry