reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wypiłam glukozę i wcale nie była taka straszna [emoji4] gorsze jest to czekanie i kłucie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hej dziewczyny mnie meczy taki mokry kaszel na szczęście nic więcej ale idę do lekarza mam pytanie orientuje się któraś jak dostanę l4 na chorobę na tydz to lekarz rodzinny wypisze normalne 80% płatne czy 100% płatne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
80%

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

fotki sa z dnia na dzien takie wlasnie... czlowieczkowe. nie moge sie doczekac mojej. a to jeszcze tyyyle czasu.
mdlosci przerzucily mi sie chyba na dobre na popoludnie i wieczor. rano czulam sie dobrze. zjadlam sniandanie bez problemu i bynajmniej nie jakeis lekkie bo tosty z serem. a potem bylo juz tylko gorzej. na obiad wymyslilam sobie ziemniaki z marchewka w sosie. na kolacje to samo zjadlam. jedno i drugie okolone mdlosciami. potem jeszcze mandarynki. i znow mdlosci. masakra jakas... czuje sie potwornie...
a powiedzielismy dzis Filipowi. zaczal krzyczec: mama ma Dzidzie w brzuszku! mama ma Dzidzie w brzuszku! a po chwili: ale Wy bedziecie sie nia zajmowac. na pytanie: a Ty? odpowiedzial: ja zajmuje sie Teosiem.
po czym plynnie przeszedl do swoich zajec.
Mi też podchodzą ziemniaki z marchewką, lub ogórkami małosolnymi. Wczoraj dla odmiany piłam kefir i jakoś się czułam. a tak to ratuję się zupami, ale nie wszystkimi. Rosół, pomidorówka i barszcz biały. mięso jak już to z kurczaka takie z rosołu. po smażonym to umieram. A z owoców też mandarynki, wszystko inne jest bez smaku :D woda przegotowana z cytryną lub mineralna mnie ratuje i miętusy

Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

No myślę że może być różnica do paru dni bo też niewiadomo kiedy "plemniczek" teraz już Twoje dzieciątko dotarło do "celu" a niektóre nawet do 7 dni potrafią przeżyć:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też podchodzą ziemniaki z marchewką, lub ogórkami małosolnymi. Wczoraj dla odmiany piłam kefir i jakoś się czułam. a tak to ratuję się zupami, ale nie wszystkimi. Rosół, pomidorówka i barszcz biały. mięso jak już to z kurczaka takie z rosołu. po smażonym to umieram. A z owoców też mandarynki, wszystko inne jest bez smaku :D woda przegotowana z cytryną lub mineralna mnie ratuje i miętusy
Hehehe dobry agent:) czyli rolę podzielone :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko ja się stresuję :( jakbym na maturę miała isc!! Na 10 mam wizytę... tak strasznie się boję co tam usłyszę...od soboty mam brązowe plamienia które z godziny na godzinę się nasilają, martwię się strasznie :(

Do góry