reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko ja się stresuję :( jakbym na maturę miała isc!! Na 10 mam wizytę... tak strasznie się boję co tam usłyszę...od soboty mam brązowe plamienia które z godziny na godzinę się nasilają, martwię się strasznie :(

Jeszcze wczoraj wywinęłam takiego orła na oblodzonych schodach ze jestem dzisiaj cała obolała :(

reklama
Czemu miałaś już takie badanie z glukozą??? Masz problemy z cukrem??

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie mam, glukozę badałam jakieś trzy tygodnie temu i mam 73 ale babcia miała cukrzycę i dlatego kazała mi sprawdzić.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Sesil tez mialam dlugotrwale plamienia przed pierwsza wizyta. Szlam tam bedac pewna najgorszego. A okazalo sie, ze serduszko pieknie bije a lekarz nie widzi nic niepokojacego. Wiec to nie musi oznaczac najgirszego. Ale stres doskonale rozumiem.
@Veraska ja takiej "pelnowymiarowej" zupy to zadnej nie zjem. Jem jakies takie polobiady. I niestety obawiam sie ze danie jest ok tylko w ten dzien i juz powtorzyc go nie moge. Juz nie mam za wiele pomyslow na siebie. A jeszcze mnie na to ugotowac rodzinie. Najchetniej bym do kuchni nie wchodzila.
Od jakiwgis czasu mysle ze zjadlabym pyzy na parze - z jogurtem owocowym. Ale przeraza mnie robienie ich.

Dziewczyny powodzenia na wizytach! Trzymam kciuki [emoji110]

Ja sie szykuje i jade do fryzjeta ze soba i z corcia [emoji5] Tylko tak mi sie spac chce...

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Matko ja się stresuję :( jakbym na maturę miała isc!! Na 10 mam wizytę... tak strasznie się boję co tam usłyszę...od soboty mam brązowe plamienia które z godziny na godzinę się nasilają, martwię się strasznie :(
Nie zamartwiaj się bo stres tylko może zaszkodzić. Bądź dobrej myśli. Trzymam za Ciebie kciuki :*

@Sesil tez mialam dlugotrwale plamienia przed pierwsza wizyta. Szlam tam bedac pewna najgorszego. A okazalo sie, ze serduszko pieknie bije a lekarz nie widzi nic niepokojacego. Wiec to nie musi oznaczac najgirszego. Ale stres doskonale rozumiem.
@Veraska ja takiej "pelnowymiarowej" zupy to zadnej nie zjem. Jem jakies takie polobiady. I niestety obawiam sie ze danie jest ok tylko w ten dzien i juz powtorzyc go nie moge. Juz nie mam za wiele pomyslow na siebie. A jeszcze mnie na to ugotowac rodzinie. Najchetniej bym do kuchni nie wchodzila.
Od jakiwgis czasu mysle ze zjadlabym pyzy na parze - z jogurtem owocowym. Ale przeraza mnie robienie ich.
Dobrze by było gdyby ktoś mógł Cię wyręczyć teraz w gotowaniu. Mi pomaga mama i teściowa. Lodówkę jak otwieram to nos zatykam palcami :)
Mój mąż też stara się wyręczać mnie ile może. A moja mała pod opieką dziadków.
Współczuję Ci bardzo i zachęcam żebyś kogoś poprosiła o pomoc, mamę, teściową, siostrę, szwagierkę, czy koleżankę.

reklama
Czemu miałaś już takie badanie z glukozą??? Masz problemy z cukrem??

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tez mam zlecona glukozę. Fakt moja babcia miała cukrzycę. Ale lekarz jeszcze się o tym nie dowiedział. Sam po prostu napisał badanie glukozy

w57vpc0z8kh81mb5.png

Do góry