reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
fotki sa z dnia na dzien takie wlasnie... czlowieczkowe. nie moge sie doczekac mojej. a to jeszcze tyyyle czasu.
mdlosci przerzucily mi sie chyba na dobre na popoludnie i wieczor. rano czulam sie dobrze. zjadlam sniandanie bez problemu i bynajmniej nie jakeis lekkie bo tosty z serem. a potem bylo juz tylko gorzej. na obiad wymyslilam sobie ziemniaki z marchewka w sosie. na kolacje to samo zjadlam. jedno i drugie okolone mdlosciami. potem jeszcze mandarynki. i znow mdlosci. masakra jakas... czuje sie potwornie...
a powiedzielismy dzis Filipowi. zaczal krzyczec: mama ma Dzidzie w brzuszku! mama ma Dzidzie w brzuszku! a po chwili: ale Wy bedziecie sie nia zajmowac. na pytanie: a Ty? odpowiedzial: ja zajmuje sie Teosiem.
po czym plynnie przeszedl do swoich zajec.

Zobacz załącznik 831158

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hej dziewczyny mnie meczy taki mokry kaszel na szczęście nic więcej ale idę do lekarza mam pytanie orientuje się któraś jak dostanę l4 na chorobę na tydz to lekarz rodzinny wypisze normalne 80% płatne czy 100% płatne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mnie meczy taki mokry kaszel na szczęście nic więcej ale idę do lekarza mam pytanie orientuje się któraś jak dostanę l4 na chorobę na tydz to lekarz rodzinny wypisze normalne 80% płatne czy 100% płatne

Byłam w tej samej sytuacji w czwartek ... Zapisałam się i do rodzinnego i do ginekologa (rodzinny tylko żeby mnie przebadal ) a za godzinę do ginekologa bo rodzinny daje 80%

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ale od ginekologa wzięłam już na dłużej bo planuje być na zwolnieniu już do końca ciąży (pracuje z dzieciaczkami rocznymi a wolę unikać wirusow i bakterii)

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ja właśnie chce ma tydz żeby się wyleczyć a potem wrócę chce pracować wstępnie do maja ale zobaczymy jak się wszystko potoczy

reklama
Do góry