Karla88
Fanka BB :)
Jaki fajny człowieczek [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji173]
Gratulacje ślicznej fasolki[emoji7]
Byłam w tej samej sytuacji w czwartek ... Zapisałam się i do rodzinnego i do ginekologa (rodzinny tylko żeby mnie przebadal ) a za godzinę do ginekologa bo rodzinny daje 80%Hej dziewczyny mnie meczy taki mokry kaszel na szczęście nic więcej ale idę do lekarza mam pytanie orientuje się któraś jak dostanę l4 na chorobę na tydz to lekarz rodzinny wypisze normalne 80% płatne czy 100% płatne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale od ginekologa wzięłam już na dłużej bo planuje być na zwolnieniu już do końca ciąży (pracuje z dzieciaczkami rocznymi a wolę unikać wirusow i bakterii)Hej dziewczyny mnie meczy taki mokry kaszel na szczęście nic więcej ale idę do lekarza mam pytanie orientuje się któraś jak dostanę l4 na chorobę na tydz to lekarz rodzinny wypisze normalne 80% płatne czy 100% płatne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piękny, malutki człowiek [emoji16] ja idę dziś ... Ale moj Skarbuś będzie 5 dni młodszy od Twojego na usg