reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ja razem z mężem od 15 lat, a po ślubie 5 lat, taka ngowniarka byłam jak zaczęłam z nim chodzić i została wielka miłość, długo nie mogliśmy zdecydować się na ślub, po 10 latach związku ufff ff chociaż nieraz jest Ostro ale najważniejsze że umiemy się godzić i cichych dni nie ma
martaaa515
A my z mężem jesteśmy szybcy [emoji2] poznaliśmy się 7 grudnia przez internet a już 30 września wzięliśmy ślub [emoji2] od początku czuliśmy, że to jest to i stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
U mnie podobnie jak u ciebie 12 lat razem a 10 pyklo w lipcu po slubie. A znamy sie od dzieciaka....nawet kiedys go zlalam jak mialam 9 latMy z mężem jesteśmy razem 12 lat od liceum pierwsza miłość i tak zostało
Onaszczesliwa2018
My bez ślubu 8 lat razem po roku mi się oświadczył a 2 dni temu wspominał że może byśmy wzieli ślub przed narodzinami maluszka , ale czy to coś zmieni..dla mnie to tylko papierek teraz żyjemy jak małżeństwo wspólne troski wydatki oszczędności wcale mi to nie przeszkadza ważne , że jest dobrze między nami . Ale kto wie może w niedalekiej przyszłości poinformuje was o ślubie
Ostatnia edycja:
Onaszczesliwa2018
A my z mężem jesteśmy szybcy [emoji2] poznaliśmy się 7 grudnia przez internet a już 30 września wzięliśmy ślub [emoji2] od początku czuliśmy, że to jest to i stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać [emoji2]
No i super
Onaszczesliwa2018
Ja razem z mężem od 15 lat, a po ślubie 5 lat, taka ngowniarka byłam jak zaczęłam z nim chodzić i została wielka miłość, długo nie mogliśmy zdecydować się na ślub, po 10 latach związku ufff ff chociaż nieraz jest Ostro ale najważniejsze że umiemy się godzić i cichych dni nie ma
My też oboje tacy , że tak powiem nienalezymy do osób spokojnych , ale jakoś się dogadujemy
Onaszczesliwa2018
To ja z was wszystlich chyba najkrotszy staz malzenski bede miala bo odliczanie sie zacznie od 18 sierpnia dopiero
Coś Ty słoneczko raczej nie , ale kto wie jak mój będzie dalej temat ślubu męczył. W sumie to co to zmieni tak na prawdę ważne że jesteście że sobą szczęśliwi
reklama
Onaszczesliwa2018
Ja ostatnio cały czas płaczę. W sklepie bo cukierków nie zważyłam, pod prysznicem bo nie moglam wycisnąć resztki szamponu, obierając ziemniaki bo za grubo, oglądając telewizje bo nic ciekawego nie było i ostatnie najlepsze: 2 dni temu popłakałam sie od razu po przebudzeniu bo stwierdzilam, że się nie wyspałam... Nie wiem jak mój Ł to znosi...
Z kad to znam nie jesteś sama także spokojnie głowa do góry poplaczemy poplaczemy i nam przejdzie
Podziel się: