reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

a ja bymz checia przytulila jaks porcelana. najlepiej natychniastowo. niestety mnie moze mdlic okrutnie a pawia nie puszcze. teraz mi tak niedobrze, ze ryczec mi sie chce. wypilam szklanke coli, pobekalam troche i nic nie lepiej. zawsze wieczorem bylo mi lepiej a dzis na odwrot. rano czulam sie swietnie. zjadlam kanapki z jajkiem i majonezem, zapilam bawarka i zagryzlam mandarynka. potem cout mnie mulilo , ale zjadlam kasze z warzywami z woka. a teraz te warzywa wszystkie razem i kazde z osobna sie odzywaja.... bleeee. a jescze w domu unosi sie "zapach" spagetti, ktore chlopaki sobie odgrzewali.

reklama
Auć. Bidulko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@KRROPELKA ja mam tak samo. Niewazne jak mocno mdli, jedynie sobie pobekam i nic więcej nie idzie. Ale mi to akurat pasuje bo mam fobię na punkcie rzyganka. Nienawidzę tego a jak widzę jak ktos pawia puszcza, np w pracy jak bywalo, ze w kibelku pewne dźwięki się slyszalo, to oblewam sie zimnympotem i probuje uciec z tego miejsca jak najdalej. Wiem dziwne i żałosne. Ale nie umiem inaczej :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moje po prawej z herbatką sernik z musem malinowym a M szarlotka z bitą śmietaną i kawka :-) ie za czesto sobie mozemy na takie cuda pozwolić tak ze dzisiaj z racji zakupow swiatecznych male szalenstwo :-)
1512213740-d3070288ddd082f5-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja dziś po kolacji z M. My co miesiąc obchodzimy miesiecznice poznania, tak mój mąż wymyślił i tego się trzymamy. Mieliśmy wczoraj świętować ale czułam się fatalnie i przelozylismy na dziś .

@ Elodia ja nie mam zadnego starchu przed rzygankiem. ja po prostu nie umiem. przze cale moje zycie na palcach jednej teki moge wyliczyc ile razy to nastapilo. mialam jelitowke to sralam dalej niz widzialam, mdlilo mnie masakrycznie, ale gora kropli nie puscilam.
@Margana zazdroszcze wypiekow. tego, ze potrafilas sie do tego zmobilizowac. ja nawet myslalam, ze sama to dzis zrobie, ale nic z tego.

@KRROPELKA druga sprawa że rzygać też nie umiem. Jak mi siadla skórka od pomidora na żoladku 14 lat temu to wkladanie palcow do gardla malo co pomagalo bo nawet tedy mi sie gardlo samo zaciskalo i tylko jakies bekanie bylo. Dopiero naciskanie na żołądek po wypiciu szklanki wody pomoglo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ostatnia edycja:
@ Elodia ja nie mam zadnego starchu przed rzygankiem. ja po prostu nie umiem. przze cale moje zycie na palcach jednej teki moge wyliczyc ile razy to nastapilo. mialam jelitowke to sralam dalej niz widzialam, mdlilo mnie masakrycznie, ale gora kropli nie puscilam.
@Margana zazdroszcze wypiekow. tego, ze potrafilas sie do tego zmobilizowac. ja nawet myslalam, ze sama to dzis zrobie, ale nic z tego.
No jakos dzis w miare sie czulam za dnia i jakos poszlo. Za to teraz masakra, nie mam sily isc sie umyc.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry