reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Margana - fajnie,ze mozesz jesc i,ze masz apetyt.
Ja w ogole nie mam ochoty na jedzenie,a na firmowej imprezce az 3 dania wieczorkiem. Mdli mnie okropnie,szczegolnie jak juz musze cos zjesc lub przed posilkiem..:o
Oj mnie tez okropnie mdli, zwlaszcza wieczorami. Jest mi lepiej tylko jak jem. Niestety [emoji20] I to konkretne rzeczy, czesto niestety niezdrowe. Tak ze fajnie nie jest [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Od wczoraj sie źle czuje :/ dziś to mnie całkiem przeziębienie rozłożyło... jutro miałam mieć gości na imieniny, ale podzwonilam dziś, że nie jestem w stanie. Bo dziś bym pewnie musiała w kuchni siedzieć :/ tak to leżę i dobrze, że jest mąż na weekend, bo z dziećmi mam spokój.
Wspolczuje. Ja tez katar i bol glowy od kilku dni. Mam nadzieje, ze nam szybko przejdzie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na dzis wystarczy, reszta jutro. Padlam. Kregoslup mnie tak boli, ze nawet siedziec nie moge, a przy sprzataniu to juz mi sie slabo zrobilo. Zaraz sprobuje zagarnac mloda do mycia i wyrka i sama odpoczne.
20171202_193230.jpg

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Załączniki

• 20171202_193230.jpg
    20171202_193230.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 393
Też lubię jej program. Ostatnio dowiedziałam sie z niego że w ciąży nie należy jeść łososia pod żadną postacią. Łososie hodowlane są faszerowane jakimś świństwem które może powodowac wady płodu lub obumieranie zarodka. Można go smażyć, piec itp ale to co szkodzi i tak w nim zostaje

Ani nie gadaj dziś kupiłam łososia na jutro na obiad ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mam przepisany kwas foliowy 5 mg, pytałam o witaminy to mi powiedział, że jeżeli mam urozmaicona dietę to nie sa konieczne, ale jeśli chce coś brać to on nie widzi problemu, ale zastanawiałam sie nad Femibionem, w którym również jest kwas foliowy i nie wiem czy mogę brać to razem ?

Mi lekarz kazał kupić albo witaminy bez kwasy foliowego i osobno kwas albo witaminy z kwasem już połączone powiedział żeby nie łączyć podwójnej dawki woec kupiłam osobno kwas foliowy i witaminy dla kobiet w ciazy w których nie ma kwasu tylko kosztowały 59,00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja właśnie wróciłam z galerii ale to był wyczyn, chciałam kupić sobie leginsy ale nawet nie weszłam do sklepu bo mały zobaczył domek Mikołaja i już nigdzie ruszać się nie chciał, dobrze że mąż troszkę się nim zajął to buty kupiłam w rekompensatę :) dziewczyn czy wam też tak puchna palce u rąk, weszłam do ccc i jak mierzylam buty nagle nie moglam zgaic ręki, migiem do łazienki żeby pierścionki podejmować, myślami że nie dam rady na siłę szarpnelam bo palce już się siwe robiły, ddobrze że było mydło ufff juz pierścionki schowane, aaa no i prezenty Mikołajowa porobiłam

Od wczoraj sie źle czuje :/ dziś to mnie całkiem przeziębienie rozłożyło... jutro miałam mieć gości na imieniny, ale podzwonilam dziś, że nie jestem w stanie. Bo dziś bym pewnie musiała w kuchni siedzieć :/ tak to leżę i dobrze, że jest mąż na weekend, bo z dziećmi mam spokój.
Kuruj się tam szybciutko

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry