reklama
paulina1994
Fanka BB :)
mam przepisany kwas foliowy 5 mg, pytałam o witaminy to mi powiedział, że jeżeli mam urozmaicona dietę to nie sa konieczne, ale jeśli chce coś brać to on nie widzi problemu, ale zastanawiałam sie nad Femibionem, w którym również jest kwas foliowy i nie wiem czy mogę brać to razem ?
paulina1994
super, że już w domu odpoczywaj i dbaj o siebie i fasolkęCześć dziewczyny. Jestem już w domu :-)
dostałam leki luteina i duphaston na dalsze leczenie.
Mąż za mną łazi jak cień hehe..
Margana
To chyba rzeczywiscie zapobiegawczo. To nie wiem. Sama zdecyduj co robic.tak naprawdę do końca nie wiem, tak jak pisałam wcześniej teoretycznie lekarz stwierdził, że powinien już cos więcej widzieć oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego, ale może być to spowodowane późniejszą owulacja np. w zasadzie żadnych plamień itp nie mam, więc może zapobiegawczo nie wiem...
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
O to super! Obys juz tam nie trafila.Cześć dziewczyny. Jestem już w domu :-)
dostałam leki luteina i duphaston na dalsze leczenie.
Mąż za mną łazi jak cień hehe..
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
luteinę bede brała bo raczej nie zaszkodzi, a może pomócTo chyba rzeczywiscie zapobiegawczo. To nie wiem. Sama zdecyduj co robic.
Aniołek[*]8.08.2017
mam przepisany kwas foliowy 5 mg, pytałam o witaminy to mi powiedział, że jeżeli mam urozmaicona dietę to nie sa konieczne, ale jeśli chce coś brać to on nie widzi problemu, ale zastanawiałam sie nad Femibionem, w którym również jest kwas foliowy i nie wiem czy mogę brać to razem ?
Osobiście nie polecam kwasu foliowego jak już brać to folian poczytaj sobie na internecie różnice jedna różnica to kwas jest syntetyczny co nie każdemu dobrze służy a folian jest w postaci naturalnej i jest bardziej korzystny na orgazmu. femibion ma swoje plusy i minusy ma w składzie kwas i foliany ale tak jak dla mnie to on się nie nadaje bo ja akurat mam mutacje mthfr...
paulina1994
kwas foliowy 5 mg dostałam z zalecenia ginekologa więc będę go przyjmować, a w jakich preparatach można znaleźć Foliany ?Osobiście nie polecam kwasu foliowego jak już brać to folian poczytaj sobie na internecie różnice jedna różnica to kwas jest syntetyczny co nie każdemu dobrze służy a folian jest w postaci naturalnej i jest bardziej korzystny na orgazmu. femibion ma swoje plusy i minusy ma w składzie kwas i foliany ale tak jak dla mnie to on się nie nadaje bo ja akurat mam mutacje mthfr...
reklama
KRROPELKA
@Jola92 ja w poprzedniej ciazy - w 30tc wyrabalam sie na chodniku - i to tak po kaskadersku - z poturlaniem sie obrotem. jakos noga mi sie omsknela. M szedl obok mnie i malo zawalu nie dostal. akurat szlismy z parkingu na USG. wiec moglam zaraz sie przekonac, ze wszytsko w porzadku. ale moj M byl na mnie obrazony reszte dnia - jakbym specjalnie taki pokaz zrobila. czlowiek sie naprawde robi taki nieporadny w ciazy, ze przegiecie.
Podziel się: