Jedynie apap . Bo jest na bazie paracetamoluObudziłam się jak zwykle z bólem głowy ale ten dzisiaj jest nie do zniesienia czy mogę wziąć jakaś tabletkę od bolu? Według aplikacji jestem w 7 miesiącu ale dopiero w poniedziałek doktor potwierdzi..
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dokładnie ja nawet czytałam ostatnio gdzieś o tym że było brak akcji serca w ciąży bardziej zaawansowanej i dziewczyna szła na zabieg a w szpitalu się okazało że serce jak dzwon . Także cuda się zdarzają i wierz w to
Robiłam wczoraj betę jest ponad 14tys idę w poniedziałek sprawdzić czy rośnie czy spada.. powoli godzę się że mam znowu poronienie odstawiłam luteinę i czekam albo będzie dobrze albo źle
Elodia
Fanka BB :)
O to o łososiu nie oglądałam. Wlacze iplę dzisiaj i luknę :-) ja np zawsze lubilam jeść pasztet pakowany w puszce czy sloiczku a dzięki temu programpwi wiem, że to najgorszy rodzaj pasztetów.Też lubię jej program. Ostatnio dowiedziałam sie z niego że w ciąży nie należy jeść łososia pod żadną postacią. Łososie hodowlane są faszerowane jakimś świństwem które może powodowac wady płodu lub obumieranie zarodka. Można go smażyć, piec itp ale to co szkodzi i tak w nim zostaje
Elodia
Ja pierwszą ciążę przechodzilam zupelnie bezobjawowo. Teraz jedynie czasami mnie mdli ale nie na tyle żeby do kibelka latac. I to w zasadzie poki co kedyna różnica. Jem tyle jakbym miala studnię bez dna a nie żołądekMam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci. Czy rzeczywiście każda ciąża jest inna? Mam teraz bardzo lekkie mdłości, które są naprawdę niczym w porównaniu do tego co było za 1 razem. Było mi koszmarnie niedobrze od rana do wieczora, często wisiałam nad kibelkiem mając nadzieję, że zwymiotuję i zrobi mi się lepiej, ale zwymiotowałam tylko jeden raz (nie zapija się chleba ze smalcem i ogórkiem kiszonym czekoladą na gorąco na mleku [emoji14] ). Teraz mnie mdli trochę, głównie rano, ale naprawdę nie jest to takie uciążliwe. Różnica też jest taka, że w 1 ciąży cycki były miękkie i niebolesne, a teraz bolą jak diabli. Martwią mnie jedna te mniejsze mdłości. Zastanawiam się czy to normalne? Czy może mieć znaczenie fakt, że wtedy byłam dużo młodsza (8lat), oraz dużo szczuplejsza (prawie 20kg) ?
paulina1994
mi nic o przewidywanym terminie nie mówił, ale według OM tez wychodzi mi 29 lipca mam nadzieje, że wszystko będzie okJa byłam 5t3 i też widziałam pecharzy bez konkretów wytrzymamy to dziś trud i mnie U cb tez??? Ja termin dostałam wstępnie na 29 lipca
paulina1994
o to widzisz oczywiście mądra Ja ulotki nie przeczytałam bo wróciłam późno, wczoraj i dziś użyłam tego aplikatora, ale dziś wieczorem zaaplikuje normalnie palcem a swoja droga czy przy tej luteinie można współżyć ? Bo nie pytałam lekarza, a on sam nic na ten temat nie mówiłTeż przyjmuje luteine. Nawet na ulotce zapisane jest aby w ciąży aplikować palcem a nie tym plastikiem. Wszystko wewnątrz mamy rozpulchnione i mocniej ukrwione więc istnieje ryzyko podrażnienia czy skaleczenia.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Na szczescie nie plamie, brzuch nie boli, tylko kregoslup. Tak wiec mam nadzieje, ze wszystko ok. A okaxe sie w srode. Juz sie nie moge doczekac.A plamisz czy nie? Bo jak nie plamisz to moze nie ma co sie martwic. Ja akurat mialam M przy sobie. On nosil ciezkie siaty a ja pluszowego metrowego konia dla siostrzenicy M :-)
Moje kondolencje. My mielismy psa u rodzicow. Od 3 roku zycia czyli w zasadzie z nim dorastalam. 17 lat żyl. Zdechl krotko po tym jak córkę urodzilam. Ojciec strasznie to przezywal.
Aniołek[*]8.08.2017
Elodia
Zobaczysz ze teraz będzie juz tylko lepiej :*Na szczescie nie plamie, brzuch nie boli, tylko kregoslup. Tak wiec mam nadzieje, ze wszystko ok. A okaxe sie w srode. Juz sie nie moge doczekac.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Mi lekarz mowul zeby sie na razie wstrzymac, ale nie ze wzgledu na luteine tylko wczesniejsze poronienie. Ze lepiej nie ryzykowac. A Ty z jakiego powodu masz luteine?o to widzisz oczywiście mądra Ja ulotki nie przeczytałam bo wróciłam późno, wczoraj i dziś użyłam tego aplikatora, ale dziś wieczorem zaaplikuje normalnie palcem a swoja droga czy przy tej luteinie można współżyć ? Bo nie pytałam lekarza, a on sam nic na ten temat nie mówił
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
paulina1994
tak naprawdę do końca nie wiem, tak jak pisałam wcześniej teoretycznie lekarz stwierdził, że powinien już cos więcej widzieć oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego, ale może być to spowodowane późniejszą owulacja np. w zasadzie żadnych plamień itp nie mam, więc może zapobiegawczo nie wiem...Mi lekarz mowul zeby sie na razie wstrzymac, ale nie ze wzgledu na luteine tylko wczesniejsze poronienie. Ze lepiej nie ryzykowac. A Ty z jakiego powodu masz luteine?
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: