reklama
Elodia
Fanka BB :)
Moja córka zasmarkana. Mam nadzieje że na mnie to nie przejdzie. Ale jak przejdzie to czosnek w ruch i szybko katar pójdzie precz. Myślę że jak odpowiednio bedziesz sie kurowac to fasolce nic sie nie stanie. Popatrz na mnie. Moja fasolka na samym poczatku zetknela sie z moją grypą i ładnie tam sie trzyma :-)Ide spac, bo kiepsko sie czuje. Katar robi sie coraz gorszy [emoji20] Boje sie bardzo zeby to sie nie rozkrecilo i nie zaszkodzilo fasolce [emoji20]
Aniołek[*]8.08.2017
Marzycielka
Rozumiem Cie swietnie. Ja tez zawsze wstawalam z glowa pelna pomyslow, zapalem do pracy, gotowania, sprzatania, spedzenia kolejnego dnia. A teraz tak jak mowisz. Zasnac i obudzic sie za kilka tyg. Nic, kompletnie nic mi sie nie chce. Z domu wyjsc to juz w ogole...hello
czytam Was codziennie, a jakos pisac nie moge. kibluje w domu ze wzgledu na infekcje oczu Teosia. juz dostaje na leb. Teosia w domu roznosi. i nic dziwnego. dzis wsadzil paoierek po lizaku do mikro i je wlaczyl. pomimo, ze m zaraz pobiegl do kuchni to w mikro ju byl ogien a papierek skurczyl sie bardzo. normalnie dom wariatow. a w nocy Teosia mecza jak nie oczy to drobny katar wiec codziennie conajmniej raz pobudka i darcie sie. potem moje siku a potem usnac nie moge a potem juz jest rano. i tak dzien za dniem w 4 scianach.
mdlosci mam nadal choc bywa, ze nagle wieczorem odpuszczaja. miesa nie jem. ale nadal je przyrzadzam dla rodziny, choc z coraz wiekszym trudem. sama mam diete dosc uboga i dziwna. i malo. co jem dla przyjemnosci.
zazdroszzce Wam tego gotowania i pieczenia. ja ogolnie bardzo lubie gotowac i uwielbiam piec, a teraz siedzenie w kuchni to tortura. nirmalnie bym bym juz piekla pierwsze peirniczki na swieta. lepila i ozdabiala piernikowy domek z Filipem a teraz nie wiem jak sie do tego zmusze.
a jak mysle o swietach to mi sie chce plakac. a zawsze lubilam te przygotowania. mnostwo rodzajow ciasteczek, dekorowanie pierniczkow. zawsze potem pakowalam ozdobnie w celafon z kokardka i rozdawalam znajomym, rodzinie. a teraz zero weny i checi. moglabym lezec a najlepiej spac i przespac az do kolejnego usg.
KRROPELKA
@Marzycielka ja to nawet nie moge wyjsc z domu. nie wiem czy by mnie to jakos mocno uszczesliwilo, ale sie poki co nie przekonam. jak M wraca z pracy jest juz ciemno i zimno i wtedy nie mam checi wyjsc a juz zwlaszcza sama. mam nadzieje, ze Teos wkoncu dojdzie do siebie i choc na te kilka h bedzie w przedszkolu albo bede mogla wyjsc z nim kolo bloku.
ehhh... normalnie sama jestem poirytowana moim marudzeniem... sama siebie sama irytuje... albo sie dre albo ryczec mi sie chce. a mam przeciez to o czym marzylam. wszytsko idzie ku dobremu.
co te hormony za sieczke robia z czlowieka. niepojete.
ehhh... normalnie sama jestem poirytowana moim marudzeniem... sama siebie sama irytuje... albo sie dre albo ryczec mi sie chce. a mam przeciez to o czym marzylam. wszytsko idzie ku dobremu.
co te hormony za sieczke robia z czlowieka. niepojete.
paulina1994
byłam wczoraj u lekarza, ciąża wygląda na troche mniejsza niż według OM, jest pęcherzyk i ciałko żółte , na razie nie kazał mi sie denerwować dostałam luteinę dopochwowo 2 razy dziennie, Acard i kwas foliowy 5mg swoja droga nie wiem dlaczego a nie dopytałam...
nie wiem w tej sytuacji czy już powinnam mówić rodzinie, ale z drugiej strony i tak sie domyślą bo najbliższe 3 tyg spędzę w domu
nie wiem w tej sytuacji czy już powinnam mówić rodzinie, ale z drugiej strony i tak sie domyślą bo najbliższe 3 tyg spędzę w domu
zaczarowanaKicia
Nie wiem co powiedzieć a ktury to tydzień ?
adamiko2
Piękne[emoji2]Dzień dobry wczoraj zapomniałam się pochwalić zakupem M [emoji173]
Zobacz załącznik 830994
reklama
Onaszczesliwa2018
Dzień dobry wczoraj zapomniałam się pochwalić zakupem M [emoji173]
Zobacz załącznik 830994
Oj jakie śliczne
Podziel się: