reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Boże dziewczyny. Czy słyszałyscie o tym że rodzice pobili 2 miesięczne dzieciątko. Tylko dlatego że płakalo i było nie grzeczne ?? Jak do kurwy nędzy (że tak brzydko się wyrażę ale no po prostu inaczej się nie da) było nie grzeczne ?!!! Coraz to więcej się słyszy o tego typu "rodzicach " jestem w szoku!! Płakało? ?? Boże kochany aż nie da się myśleć. .. nie wyobrażam sobie że mogłabym kiedykolwiek uderzyć swoje maleństwo. Jakim trzeba być potworem żeby zrobić taką krzywdę małemu niewinnemu i bezbronnemu dziecku !! Serce się łamie jak słyszy się takie rzeczy [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

w57vpc0z8kh81mb5.png
To jest chore co się ostatnio dzieje. Chyba nie ma dnia, w którym by się nie słyszało o takiej przykrej sprawie. I teraz patrz. Ktoś tak traktujący wlasne dziecko, nie szanuje malucha, zapewne wpadka. A ktoś kto latami się stara bo kocha malucha, zanim w brzuszku się pojawi, nie może się doczekac bo ciagle go nie ma. I gdzie ta sprawiedliwość? Nie wiem. Ale takich co krzywdzą wlasne dzieci, sama bym pozabijala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Hej dziewczyny byłam dziś na badaniach, wszystko oki poza TSH, mam wynik 10,790 przy przedziałach 0,300-4,500 :( do tego martwi mnie moja grupa krwi bo mam A Rh D - (ujemne) a M ma AB Rh + czyli może wystąpić konflikt tak? Toxoplazmowa oba odczynniki ujemne.
Ojej, to nie pomylka z tym tsh? Jesli nie to musisz isc szybko do endokrynologa. W ciazy powinno byc do 2 max 2,5.
W grupach macie konflikt, ale to raczej w pierwszej ciazy nic sie nie dzieje. Tylko chyba pi porodzie powinnas sostac immunoglibuline.
A toxo mysisz skontrolowac w drugiej polowie ciazy i uwazac na surowe mieso i kocie odchody.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boże dziewczyny. Czy słyszałyscie o tym że rodzice pobili 2 miesięczne dzieciątko. Tylko dlatego że płakalo i było nie grzeczne ?? Jak do kurwy nędzy (że tak brzydko się wyrażę ale no po prostu inaczej się nie da) było nie grzeczne ?!!! Coraz to więcej się słyszy o tego typu "rodzicach " jestem w szoku!! Płakało? ?? Boże kochany aż nie da się myśleć. .. nie wyobrażam sobie że mogłabym kiedykolwiek uderzyć swoje maleństwo. Jakim trzeba być potworem żeby zrobić taką krzywdę małemu niewinnemu i bezbronnemu dziecku !! Serce się łamie jak słyszy się takie rzeczy [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

w57vpc0z8kh81mb5.png
Słyszałam :( i tak jak mówisz coraz więcej bydła... Bo ludźmi się ich nie nazywa.. Niewinna maleńka Istotka :(

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Po wizycie 9 tydzień wg usg 8+3 jak uda mi się wkoncu pomniejszyć te zdjęcia to wstawię wszystko jest ok z moja fasoleczka już taka duuuza:) 12.12 kolejna wizyta a 27.12 prenatalne i co najlepsze nigdzie nie musze jeździć oni robią to na miejscu :)

Ja po wizycie. Ciaza wg USG 7+0 czyli 5 dni w tyl, ale bralam to pod uwage, bo owulacje mialam w 20 dniu cyklu. Grunt, ze serducho jak dzwon. Z gorszych rzeczy to zapisal mi Euthyrox (nie wiem czy dobrze pisze) i skierowanie na test obciazenia glukoza ze wzgledu na moje zle wyniki glukozy. Nie wiem jak znow to przetrwam. Za kazdym razem umieram przy tym badaniu. Nastepna wizyta za 5 tyg ze wzgledu na przerwe swiateczna i na to, ze go nie bedzie u nas w miescie. Tez pewnie szybko zleci, wiec sie nie doluje :)

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze dzidzia zdrowa. Wspolczuje kroblemow z cukrem, mam nadzieje, ze jednak wynik bedzie ok.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

To jest chore co się ostatnio dzieje. Chyba nie ma dnia, w którym by się nie słyszało o takiej przykrej sprawie. I teraz patrz. Ktoś tak traktujący wlasne dziecko, nie szanuje malucha, zapewne wpadka. A ktoś kto latami się stara bo kocha malucha, zanim w brzuszku się pojawi, nie może się doczekac bo ciagle go nie ma. I gdzie ta sprawiedliwość? Nie wiem. Ale takich co krzywdzą wlasne dzieci, sama bym pozabijala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dokładnie tyle zła na tym świecie ehh ogólnie ludzie są coraz gorsi

Po wizycie 9 tydzień wg usg 8+3 jak uda mi się wkoncu pomniejszyć te zdjęcia to wstawię wszystko jest ok z moja fasoleczka już taka duuuza:) 12.12 kolejna wizyta a 27.12 prenatalne i co najlepsze nigdzie nie musze jeździć oni robią to na miejscu :)
Też mam wizytę 12.12 a 27.12 prenatalne :D

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jakos przetrwalam jazdy autobusami [emoji6] W kinie bylo fajnie, bajka fajna i w ogole corcia zadowolona, ale juz zmeczona. Jednak o 5.00 wstala to juz po wyjsciu marudna byla. A ja bylam tak glodna, ze musialam zjesc cheeseburgera i frytki [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry