reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak narzekacie, że nie umiecie spać na brzuchu, to was pocieszę, że ja mam taaaki rozmiar cycków, że ostatni raz na brzuchu spałam jako nastolatka i muszę z tym jakoś żyć :p
Wiele z Was zajada kwaśne rzeczy, a ja jak zawsze lubię wszystko co kwaśne, tak teraz mam totalny odrzut od kwaśnego. Z dnia na dzień nie mogę patrzeć na moje ukochane jogurty naturalne, grejpfruty, ogórki kiszone czy kapustę kiszoną. Za to słodkie (którego normalnie nie lubię) jest mniam :) Wg przesądów to chyba na dziewczynkę, ale oczywiście to tylko przesąd :D

reklama
Ja do świąt może jeszcze dwie będę miała no chyba że między świętami a nowym rokiem bo co dwa tygodnie mam wizyty i muszę wam się pochwalić , ze dostałam na piśmie zakaz wykonywania mojej pracy czyli od dziś już nie l4 tylko na zakazie do samego lipca ufff :)))
A czemu masz tak częste wizyty, ja pewnie po nowym roku też będę częściej u lekarza że względu na szyjke, no to teraz tylko odpoczywaj :)

Ja do świąt może jeszcze dwie będę miała no chyba że między świętami a nowym rokiem bo co dwa tygodnie mam wizyty i muszę wam się pochwalić , ze dostałam na piśmie zakaz wykonywania mojej pracy czyli od dziś już nie l4 tylko na zakazie do samego lipca ufff :)))
A potem macierzynski czyli prawie dwa latka wolnego od pracy :-) ja to juz nie mowie nic bo od owulacji odpoczywam hehe. Takie wolne od pracy to marzenie. Kazdy pracujacy czlowiek powinien miec co pięć lat dwumiesieczny urlop na regenerację sil. A że ewentualne trzecie dziecko nie wczesniej niz gdy drugie do szkoly pojdzie to troche muszę teraz pokorzystac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jak narzekacie, że nie umiecie spać na brzuchu, to was pocieszę, że ja mam taaaki rozmiar cycków, że ostatni raz na brzuchu spałam jako nastolatka i muszę z tym jakoś żyć :p
Wiele z Was zajada kwaśne rzeczy, a ja jak zawsze lubię wszystko co kwaśne, tak teraz mam totalny odrzut od kwaśnego. Z dnia na dzień nie mogę patrzeć na moje ukochane jogurty naturalne, grejpfruty, ogórki kiszone czy kapustę kiszoną. Za to słodkie (którego normalnie nie lubię) jest mniam :) Wg przesądów to chyba na dziewczynkę, ale oczywiście to tylko przesąd :D
O to nie jest jestem sama, też co słodkiego nie za często jadłam to teraz muszę choć troszke

O to nie jest jestem sama, też co słodkiego nie za często jadłam to teraz muszę choć troszke
To jest nas dwie ;) W pierwszej ciąży nie miałam żadnych szczególnych zachcianek jedynie smakowała mi strasznie cola, na którą po za ciążą nawet patrzeć nie potrafię bez odrazy. Chyba mój organizm domagał się kofeiny, bo kawa niestety mi źle pachniała.

Nie wiem jak wy ale ja jak napije się troszkę coli to od razu dostaje bólu brzucha i posiedzenie w toalecie
Ja wlasnie piję colę zeby pozbyc sie zaparcia. Raz na tydzien szklaneczka i cudowna eksplozja brzucha po najpozniej godzinie. Ale wczoraj przegielam bo 0.75l wypilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Efekt coli ratatuj i soku pomarańczowego jest taki ze dopiero teraz mi przeszlo. Weszlam na wagr. Pol kilo w dol xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry