reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zapraszam :) ugotowalam na dwa dni, żeby jutro głowę sobie nie zawracać, dom trzeba trochę ogarnąć, aajjjj narobilas mi smaczka na bigos :)

Będzie dobrze, a ja dopiero 18 grudnia
Ja 22 grudnia kolejna wizyta. 3 tygodnie jeszcze uch.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No to na same święta nam zrobił wizytę, może będziemy spokojniejsze przez święta, gorzej by było jak wizyty miałybysmy dopiero po świętach to by się dopiero myslalo

Ja 22 grudnia kolejna wizyta. 3 tygodnie jeszcze uch.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja do świąt może jeszcze dwie będę miała no chyba że między świętami a nowym rokiem bo co dwa tygodnie mam wizyty i muszę wam się pochwalić , ze dostałam na piśmie zakaz wykonywania mojej pracy czyli od dziś już nie l4 tylko na zakazie do samego lipca ufff :)))

reklama
Do góry