reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam kobitki!

Ja koncze prace o 00.15 kazdego dnia,a budzik na 07.30,bo trzeba moje kochane sloneczka do szkoly zawiezc,a potem ogarnianie domu, robienie obiadu , odebranie chlopcow ze szkoly i do pracy wio :cool2:
Cierpie na notoryczny brak snu.... :hmm:
I jeszcze mam jadlowstret i nie mam na nic ochoty... bleeee:o
A nie masz mozliwosci pojscia na L4 zeby odpoczac i zaczac sie wysypiac?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witam kobitki!

Ja koncze prace o 00.15 kazdego dnia,a budzik na 07.30,bo trzeba moje kochane sloneczka do szkoly zawiezc,a potem ogarnianie domu, robienie obiadu , odebranie chlopcow ze szkoly i do pracy wio :cool2:
Cierpie na notoryczny brak snu.... :hmm:
I jeszcze mam jadlowstret i nie mam na nic ochoty... bleeee:o

:shocked2:

To mocno specyficzna praca...! na bank nie jest Ci lekko, ja wieczorem jestem już totalnie odmóżdżona. Ostatnio nie mam nawet weny na oglądanie niczego...

:shocked2:

To mocno specyficzna praca...! na bank nie jest Ci lekko, ja wieczorem jestem już totalnie odmóżdżona. Ostatnio nie mam nawet weny na oglądanie niczego...
Ja ostatnio to bez telewizora nie zasne. Tzn włączę byle jaki film i zasypiam dopiero wtedy. Jak male bedzie to i tak z lampka nocna bedziemy zasypiac na poczatku zeby malucha stopniowo na tryb dzienny ustawic po jakims czasie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

dziewczyny czy wy tez czujecie takie zmęczenie, ja pościele lóżko, a czuje się jak bym przynajmniej konkretnie cały dom posprzątała masakra

A nie masz mozliwosci pojscia na L4 zeby odpoczac i zaczac sie wysypiac?

U Nas zwolnienie sie nie oplaca. Placa 1/3 wyplaty + szukamy domu do kupna i potrzebna mi jest wysoka wyplata wiec musze jakos dac rade. Oby przetrwac ten pierwszy trymestr tylko :-) a potem w drugim nie bede mogla spac,bo bede chciala ciagle siusiu,a trzeci brzuchal bedzie taki duzy,ze nie bede mogla spac,bo niewygodnie :errr::rofl2:

Hahaha...

U Nas zwolnienie sie nie oplaca. Placa 1/3 wyplaty + szukamy domu do kupna i potrzebna mi jest wysoka wyplata wiec musze jakos dac rade. Oby przetrwac ten pierwszy trymestr tylko :-) a potem w drugim nie bede mogla spac,bo bede chciala ciagle siusiu,a trzeci brzuchal bedzie taki duzy,ze nie bede mogla spac,bo niewygodnie :errr::rofl2:

Hahaha...

To się nazywa optymistyczne podejście do tematu..! :D

Ja odliczam godziny do konca pracy, nuda dzisiaj straszna... może uda mi się śmignąć wcześniej ;)

Wstałam o 11 a mogłabym spać jeszcze dłużej ale zobaczyłam jak jest późno i głupio mi się zrobiło [emoji2][emoji2]
21 grudnia idę na prenatalne [emoji4] mąż musi się tylko w pracy zamienić żeby pójść ze mną [emoji4]
W przyszłym tygodniu i ja mam glukozę. Pewnie będzie ciężko bo dalej rano nic nie mogę przełknąć ale nie ma wyjścia [emoji4] ogólnie za badania wyjdzie mi teraz 200zł bo wszystko prywatnie. Za leki wczoraj zapłaciłam 160zł ale biorę 6 duphastonów dziennie więc na miesiąc trzeba mi 9 opakowań i narazie przy tej dawce mam zostać [emoji4] dla dzidzi wszystko [emoji4]
U nas wczoraj troszkę posypało śniegu a dziś już szaro i nic nie ma.
Czas na jakieś śniadanko [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
A mnie od wczoraj boli żołądek myslalam ze to po frytkach ale jeszcze teraz by mnie trzymalo? Masakra :(
Mnie od wczoraj do teraz mecza lekkie mdlosci zgaga i udowne zakonczenie zaparc. U mnie obstawiam odgrzewany obiad na kolacje i dotego sok pomaranczowy. Za dużo keasnego naraz. Wiec byc może u Ciebie to frytki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry