reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No i dzisiaj....jupiii....ciesze sie jak male dziecko.... Wchodze w 8 tydzien. Tak niedawno bylo 3+6 kiedy to testowałam:-)
1512062267-f0497b39cfecc211-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Elodi mozesZ napisac jak nazywa się ta apka? Ja dziś wchodzę w 9 tydz [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczeta [emoji5]
Ja tez wlasnie mam problemy z zasypianiem. Codziennie do 2.00 sie mecze. O 5.00 wstaje budzic towarzystwo i mloda ogarniac do przedszkola. Potem wracam w kimke, ale tez dlugo zchodzi zanim usne, wiec wstaje w poludnie i dzien stracony. Niestety dzis zanim usnelam to musialam juz wstac, wiec spalam 3 godziny [emoji20]
Nos mam zatkany i ogolnie kiepsko sie czuje. Musze jechac po mloda do przedszkola, bo M dzis dluzej w pracy. A ze ma dzis imieniny to obiecalam jej kino. A jutro z rana na badania ze soba i z mloda, wiec znowu sie nie wyspie [emoji20]

Veraska to fajnie ze masz taka opieke[emoji5] Oby do jutra przeszlo!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki [emoji106][emoji110]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja znów max do 22 i zasypiam oczy same mi się zamykają codziennie musze wstawać o 6:30 wiec zdążę się wyspać
U nas biało tyle śniegu ze szok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To i ja sie witam grudniowo :)

Ze spaniem póki co problemów nie mam. Padam najpóźniej o 21 i śpie do 7 oczywiście z przerwami na karmienie mojego cycoholika. Innych ciążowych dolegliwości też nie ale nie bedę Was denerwowac :)

Musze ogarnąc mieszkanie na szybciocha bo przypomniało mi sie że mają przyjść panowie naprawić płytę indukcyjną, która sie chyba sama naprawiła

To i ja sie witam grudniowo :)

Ze spaniem póki co problemów nie mam. Padam najpóźniej o 21 i śpie do 7 oczywiście z przerwami na karmienie mojego cycoholika. Innych ciążowych dolegliwości też nie ale nie bedę Was denerwowac :)

Musze ogarnąc mieszkanie na szybciocha bo przypomniało mi sie że mają przyjść panowie naprawić płytę indukcyjną, która sie chyba sama naprawiła
Sama się naprawiła? Czary-mary? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Sama się naprawiła? Czary-mary? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Tydzień temu przy gotowaniu śmierdziało jakimś spalonym ukladem elektrycznym i przestałam jej uzywać bo sie bałam jakiegos zwarcia. Od wczoraj znów gotuje i nic nie śmierdzi. Może to co sie miało spalis sie spaliło i już nie dymi ale i tak troche strach jej używać wiec niech panowie sie przyjrzą

Tydzień temu przy gotowaniu śmierdziało jakimś spalonym ukladem elektrycznym i przestałam jej uzywać bo sie bałam jakiegos zwarcia. Od wczoraj znów gotuje i nic nie śmierdzi. Może to co sie miało spalis sie spaliło i już nie dymi ale i tak troche strach jej używać wiec niech panowie sie przyjrzą
No jasne. Lepiej jak fachowcy obejrzą ja bym się bala na czyms niby naprawionym ale niesprawdzonym gotowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny w końcu i u mnie śnieży. Narazie powolutku ale temperatura spadla ponizej zera to moze chwilke sie utrzyma

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry