reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A mam pytanie czy macie problemy z zaśnięciem bo ja to tak się wierce słabo mi raz gorąco raz zimno no masakra wczoraj jak obejrzałam ten film Saga Księżyc w Nowiu to walczyłam do 1 żeby zasnąć.
Ja tak mialam wczesniej, kolo 2-3 zasypialam. Straszne to jest. Tak jak moeisz raz zimno, raz za cieplo, pic, zle, niewygodnie. Na szczescie teraz zasypiam jak dzidzius nawet nie wiem kiedy :)

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mam dość mocne mdłości i pewnie nie dam rady jak sb pawia nie puszcze nie obejdzie się. Glukozę musze zrobić w pon. Wiec pewnie nie przejda:(
Bidulka. Tulam :*
A mam pytanie czy macie problemy z zaśnięciem bo ja to tak się wierce słabo mi raz gorąco raz zimno no masakra wczoraj jak obejrzałam ten film Saga Księżyc w Nowiu to walczyłam do 1 żeby zasnąć.
Ja mam problem z zasnieciem. Czesto kolo 2 dopiero zasypiam jak juz padam na leb na szyję. I tez sie wiercę a dzisiaj w nocy doszly mdlosci i zgaga to juz w ogole

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Witam z rana. Życzę powodzenia na wizytach. Będzie dobrze choć rozumiem wasz stres bo sama mam dokładnie to samo.
Mi się odezwał wilczy apetyt. Mdłości mnie dopuściły więc jakby organizm sam chciał nadrobić. Zjem wszystko i w każdej ilości. A potem pupa rosnie[emoji2][emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak mialam wczesniej, kolo 2-3 zasypialam. Straszne to jest. Tak jak moeisz raz zimno, raz za cieplo, pic, zle, niewygodnie. Na szczescie teraz zasypiam jak dzidzius nawet nie wiem kiedy :)

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Mam identycznie no jak to mój M mówi księżniczka na ziarnku grochu :) się śmieje ze niedługo na podłogę go wygonie ;) . Żeby królowa mogę zasnąć spokojnie.

Cześć dziewczyny.
Ja jeszcze zostaje w szpitalu bo lekki ból z prawej strony wrócił. Ordynator wypisalby mnie bo mówił,że to nic niepokojącego ale mój lekarz interweniował. :-) hehe. No to mi się spodobało,że mu zależy. Zaplusował u mnie :-) ..no to nie protestowałam, wie co robi. Może do jutra mi przejdzie. W domu to tak pewnie nie poleżę no i jeszcze mam zakaz chodzenia po schodach póki co..

Ostatnia edycja:
Witam z rana. Życzę powodzenia na wizytach. Będzie dobrze choć rozumiem wasz stres bo sama mam dokładnie to samo.
Mi się odezwał wilczy apetyt. Mdłości mnie dopuściły więc jakby organizm sam chciał nadrobić. Zjem wszystko i w każdej ilości. A potem pupa rosnie[emoji2][emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha to ja na odwrót bo mdlosci sie zaczely no chyba ze to jednorazowy wyskok.

Poki co M mi chałkę kupil i sobie trochę zjadlam. Witaminki wzięte i popite. Poki co nic po brzuchu nie jezdzi i nawet jeszcze lekki glod czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mam identycznie no jak to mój M mówi księżniczka na ziarnku grochu :) się śmieje ze niedługo na podłogę go wygonie ;) . Żeby królowa mogę zasnąć spokojnie.
My do teraz spalismy pod jedna koldra bo tak bylo super ale od kilku dni zakosilam cala koldre i otulam sie nią jak w kokonie. A M biedny pod kocem. Jutro idziemy drugą koldre i dwie poduchy dokupic bo ja oprocz przywlaszczenia sobiw koldry musze spac z dwoma poduszkami bo mi inaczje jest niewygodnie ahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Cześć dziewczyny.
Ja jeszcze zostaje w szpitalu bo lekki ból z prawej strony wrócił. Ordynator wypisalby mnie bo mówił,że to nic niepokojącego ale mój lekarz interweniował. :-) hehe. No to mi się spodobało,że mu zależy. Zaplusowal u mnie :-) ..no to nie protestowałam, wie co robi. Może do jutra mi przejdzie. W domu to tak pewnie nie poleżę no i jeszcze mam zakaz chodzenia po schodach póki co..
Najwazniejsze że jestes pod dobrą opieką. A czemu zakaz chodzenia po schodach itd?

U nas lekki śnieżek prószy ale to jak na lekarstwo bo jest +3 stopnie i zanim na ziemie spadnie to topnieje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
My do teraz spalismy pod jedna koldra bo tak bylo super ale od kilku dni zakosilam cala koldre i otulam sie nią jak w kokonie. A M biedny pod kocem. Jutro idziemy drugą koldre i dwie poduchy dokupic bo ja oprocz przywlaszczenia sobiw koldry musze spac z dwoma poduszkami bo mi inaczje jest niewygodnie ahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hihi ten to się ma z tobą :)

Do góry