Elodia
Fanka BB :)
Moja pierwsza zachcianka - kołdra i dwie poduchy hahahaHihi ten to się ma z tobą![]()
![f2wlk6nllyt56xuu.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2wlk6nllyt56xuu.png)
![oar8vfxm3ynusaok.png](https://www.suwaczki.com/tickers/oar8vfxm3ynusaok.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja pierwsza zachcianka - kołdra i dwie poduchy hahahaHihi ten to się ma z tobą![]()
To jest kochana rozpuszczone 75g glukozy w malym plastikowym kubeczku do wypicia na czczo :-/ pobieraja ktew przed wypiciem a potem godzine i dwie po wypiciu. Jak zwymiotujesz to badanie jest niewazne :-/ dlatego lepiej miec cyteyne ze sobą i troche wkropic. Zawsze to jakos poprawia smak i latwiej przelknac. No wyobraz sobie zjedzenie 75g cukru pudru naraz. Nic milego
![]()
![]()
My do teraz spalismy pod jedna koldra bo tak bylo super ale od kilku dni zakosilam cala koldre i otulam sie nią jak w kokonie. A M biedny pod kocem. Jutro idziemy drugą koldre i dwie poduchy dokupic bo ja oprocz przywlaszczenia sobiw koldry musze spac z dwoma poduszkami bo mi inaczje jest niewygodnie ahaha
![]()
![]()
Ja Ciebie też :-) my tp tu ciahle mamy jakieś jaja. Zawsze jest wesolo. Z M się pod wzgledem poczucia humoru idealnie dobralam.po pierwszej nocy spedzonej pod kocem tentaktylko sypnal...."no to co w sobotę pokoldre dla mnie jedziemy?" xD a mi jak sie nie otule cala koldrą to zimno. Teraz np porzadki na ławie robie bo nie mam gdzie puzzli układać i taki nieogar mnie zlapal ze hej. Przez chwile zapomnialam że mi zimno. W zasadzie to przez chwile się zastanawialam po co ja porzadek na ławie robię a to juz byl najwyzszy czas na to bo ława zawalona gazetkami młodej i moimi papierami :-)Padlam haha Ty jesteś apratka normalnie uwielbiam Cię
Ja Ciebie też :-) my tp tu ciahle mamy jakieś jaja. Zawsze jest wesolo. Z M się pod wzgledem poczucia humoru idealnie dobralam.po pierwszej nocy spedzonej pod kocem tentaktylko sypnal...."no to co w sobotę pokoldre dla mnie jedziemy?" xD a mi jak sie nie otule cala koldrą to zimno. Teraz np porzadki na ławie robie bo nie mam gdzie puzzli układać i taki nieogar mnie zlapal ze hej. Przez chwile zapomnialam że mi zimno. W zasadzie to przez chwile się zastanawialam po co ja porzadek na ławie robię a to juz byl najwyzszy czas na to bo ława zawalona gazetkami młodej i moimi papierami :-)
![]()
![]()
Ja walczę z zaśnięciem i z budzeniem się co chwile... A rano jak zombie.. :/A mam pytanie czy macie problemy z zaśnięciem bo ja to tak się wierce słabo mi raz gorąco raz zimno no masakra wczoraj jak obejrzałam ten film Saga Księżyc w Nowiu to walczyłam do 1 żeby zasnąć.
Odpoczywaj póki masz możliwość i oszczędzaj sięCześć dziewczyny.
Ja jeszcze zostaje w szpitalu bo lekki ból z prawej strony wrócił. Ordynator wypisalby mnie bo mówił,że to nic niepokojącego ale mój lekarz interweniował. :-) hehe. No to mi się spodobało,że mu zależy. Zaplusował u mnie :-) ..no to nie protestowałam, wie co robi. Może do jutra mi przejdzie. W domu to tak pewnie nie poleżę no i jeszcze mam zakaz chodzenia po schodach póki co..
Trzeba bylo na windę czekać:-) to teraz juz pamietaj o schodach@Elodia
Zbyt duży wysiłek. Opieprzył mnie lekarz,że dalej nie uważam.bo widział,że zamiast windą to po schodach szłam.
Oni są kochani :-) i tacy wyrozumiali. Normalnie to by pewnie focha o tą kołdrę strzelił albo sie wkirzyl a tu bez slowa pod kocyk poszedl......Mój R też jak sypnie tekstem jakimś to boki zrywać dobrze nam z nimi![]()