reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie było 101.i tez kazał mi powtórzyć glukozę 75ml jak sb pomyślę to aż mnie ciarki przechodzą ze mam to pić :/.
Jak ja pilam glukozę w ciąży z mlodą to ledwo sie powstrzymalam od pawika, a to dziadostwo na czczo trzeba bleee. Jedna kobieta ktora wtedy ze mną tez siedziala te fwie godziny po teście nie wyrobila pod koniec i zwymiotowala do kosza na smieci. Na szczescie kosz byl tuz obok niej. Ale w tej sytuacji badanie niewazne i trzeba powtorzyc. Ja chyba na następną glukoze wezme cytrynę i troche wkropię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Hey wybaczcie mi ze wczoraj nie udzielam się ale miałam taki dzień ze tragedia dopiero moglam coś zjeść ok 16 normalnie masakra dziś średnio się czuje ale widzę ze sporo z was ma te mdłości. Ale jak patrze na ta moja cudowna fasoleczke :* <3 to myślę że dla jej/jego zdrówka wszystko zniose aby było ok :)

Jak ja pilam glukozę w ciąży z mlodą to ledwo sie powstrzymalam od pawika, a to dziadostwo na czczo trzeba bleee. Jedna kobieta ktora wtedy ze mną tez siedziala te fwie godziny po teście nie wyrobila pod koniec i zwymiotowala do kosza na smieci. Na szczescie kosz byl tuz obok niej. Ale w tej sytuacji badanie niewazne i trzeba powtorzyc. Ja chyba na następną glukoze wezme cytrynę i troche wkropię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

A co to dają takiego do picia? Bo już któryś raz o tym czytam ale właśnie nie wiem o co chodzi? Jaki to ma smak?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Z moja Julcia to 3 razy podchodziłam nie mogła utrzymać ale byla bratowa mi poleciła żeby po wypiciu tego bardzo częste małe lyczki wody i udało się ale to było około 20 tyg. A teraz mam te wymioty i może być gorzej to ogarnąć.

Z moja Julcia to 3 razy podchodziłam nie mogła utrzymać ale byla bratowa mi poleciła żeby po wypiciu tego bardzo częste małe lyczki wody i udało się ale to było około 20 tyg. A teraz mam te wymioty i może być gorzej to ogarnąć.
Moze do czasu picia glukozy juz rzyganka Ci przejdą. A wlasnie jak sie czujesz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

A co to dają takiego do picia? Bo już któryś raz o tym czytam ale właśnie nie wiem o co chodzi? Jaki to ma smak?
To jest kochana rozpuszczone 75g glukozy w malym plastikowym kubeczku do wypicia na czczo :-/ pobieraja ktew przed wypiciem a potem godzine i dwie po wypiciu. Jak zwymiotujesz to badanie jest niewazne :-/ dlatego lepiej miec cyteyne ze sobą i troche wkropic. Zawsze to jakos poprawia smak i latwiej przelknac. No wyobraz sobie zjedzenie 75g cukru pudru naraz. Nic milego :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
A mam pytanie czy macie problemy z zaśnięciem bo ja to tak się wierce słabo mi raz gorąco raz zimno no masakra wczoraj jak obejrzałam ten film Saga Księżyc w Nowiu to walczyłam do 1 żeby zasnąć.

Do góry