reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na pewno ze stresu. Mnie wczoraj aby tak rwalo w pachwinie przez chwilę ale szybko przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

A do tego od jakiś 5 minut mam okropna czkawke i żadne sposoby nie pomagają hahaha :D

reklama
Czesc Wam wszystkim. Ja wczoraj padalam na twarz, ale moja 2-latka swietnie sie bawila prawie do polnocy, wiec nie bylo mowy o spaniu [emoji12] Dzisiaj mam wizyte. Boje sie koszmarnie. Oczywiscie ze stresu brzuch boli, niedobrze, trzesa sie rece i pewnie dojdzie biegunka (moje uroki). Na pierwszym USG widzialam tylko pecherzyk z cialkiem zoltym. Dzis mam 7+5, wiec albo zobacze "cos" albo nic. Stres mam nie do opisania. Maz w szoku czego ja sie boje bla bla bla. Ech, zeby mogl tak na chwile wcielic sie w sytuacje kobiet to by zrozumial. Wizyta o 16, wiec jak rece bedziecie mialy wolne to blagam o kciuki [emoji110] [emoji110]
Oczywiście trzymamy

Oj biedna mnie moje " dlawienie " nie opuszcza praktycznie, a już najgorzej jak wstaje to wtedy moj żołądek zaczyna działać jeszcze bardziej w sumie to nie wiem czemu tak może wtedy jest bardziej napięty albo woli poprostu jak leżę :D
Oj tak tak. Jak leże to tylko lekko mdli a jak wstaje to zgaga. Moze mdlic od samej zgagi?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Witam z rana :) Powodzenia na dzisiejszych wizytach :* mnie mdlosci z rana dopadly ... jeszcze troche i zbieram sie do pracy zwolnienie dowiezc a potem bede mezowi flaki gotowac :)

reklama
Ja jak badania robilam, to wyszedl mi 103 cukier, a norma do 99, wiem juz ze lekarz zwroci na to uwage, bo bardzo pilnuje takich rzeczy. Tyle ze, ja w przed dzien badan zjadlam tyle slodyczy, ze az mnie mulilo. Oczywiscie nawet wieczorem sie pokusilam na czekoladki [emoji23] Poprostu bede musiala powtorzyc oczywiscie nie przeginajac wczesniej z iloscia.

U mnie było 101.i tez kazał mi powtórzyć glukozę 75ml jak sb pomyślę to aż mnie ciarki przechodzą ze mam to pić :/.

Do góry