reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u nas nic szaro i buro
U naa też.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po rozmowie z pracodawcą, przyjął to lepiej niż sądziłam. Wypowiedzenie będzie wycofane, na dniach dostanę potwierdzenie :)
Ja też wózków jeszcze nie oglądam, ale co to za pesymizm tu się wkradł? Oczywiście, że wszystko się może zdarzyć, ale czy myślenie o tym i niepotrzebne zamartwianie się cokolwiek zmieni? Ciąża to stan wyjątkowego stresu i chyba nie ma sensu go sobie dokładać.

Cześć dziewczyny. Ja już po rozmowie z pracodawcą, przyjął to lepiej niż sądziłam. Wypowiedzenie będzie wycofane, na dniach dostanę potwierdzenie :)
Ja też wózków jeszcze nie oglądam, ale co to za pesymizm tu się wkradł? Oczywiście, że wszystko się może zdarzyć, ale czy myślenie o tym i niepotrzebne zamartwianie się cokolwiek zmieni? Ciąża to stan wyjątkowego stresu i chyba nie ma sensu go sobie dokładać.
No to widzisz, kamień z serca Ci pewnie spadł :-) teraz tylko ze spokojem czekaz az brzuchol bedzie rósł:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

U mnie mąż wiedział od razu o podejrzeniach co do ciąży. Nie wyobrażam sobie aby było inaczej. Sprawdzał nawet test, bo ja nie miałam odwagi ;-)
Natomiast reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie. :-)

Nigdy nie odebralabym mezowi tej radosci, wie o ciazy od poczatku. To spelnienie naszych marzen, cud.
A przejscia mamy za soba konkretne i bardzo przykre.
Po stracie chyba mielismy duzo szczescia, bo spotkalismy sie z empatia-wspolczuciem, a nie jakas litoscia. Nic mi po litosci w tamtym czasie by nie przyszlo. Za litosc dziekuje, za to wsparcie sie przydaje ;)

Nigdy nie odebralabym mezowi tej radosci, wie o ciazy od poczatku. To spelnienie naszych marzen, cud.
A przejscia mamy za soba konkretne i bardzo przykre.
Po stracie chyba mielismy duzo szczescia, bo spotkalismy sie z empatia-wspolczuciem, a nie jakas litoscia. Nic mi po litosci w tamtym czasie by nie przyszlo. Za litosc dziekuje, za to wsparcie sie przydaje ;)
Może inaczej to powiem: Jak tylko będę wiedziała że jestem ciąży to jak najbardziej powiem mu o wszystkim :)
mój mąż lubi niespodzianki i bardzo często mi też je przygotowuje więc takie postępowanie jest jak najbardziej dla nas podobne :)
zdania nie zmienię, kupiłam książkę i gdy wrócę od lekarza wręczę mu ja wraz ze zdjęciem naszej fasolki :) w poniedziałek jego święto więc będziemy podwójnie świętować :)
Teraz tak pół żartem: lepsza taka niespodzianka niż podsuwanie zsikanego testu pod nos ;) w dodatku testu który tak naprawdę nie daje gwarancji ciąży.
Rozumiem, każdy ma inne zdanie i podejście. Nie potępiam nikogo i życzę wszystkim szczęścia :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam u ginekologa mam lewy jajnik powiększony. Za 2 tygodnie jak nie dostanę miesiączki to mam zrobić test i do niego przyjechać. Mam się spodziewać ciąży kto wie :D

Do góry