reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nigdy nie odebralabym mezowi tej radosci, wie o ciazy od poczatku. To spelnienie naszych marzen, cud.
A przejscia mamy za soba konkretne i bardzo przykre.
Po stracie chyba mielismy duzo szczescia, bo spotkalismy sie z empatia-wspolczuciem, a nie jakas litoscia. Nic mi po litosci w tamtym czasie by nie przyszlo. Za litosc dziekuje, za to wsparcie sie przydaje ;)
ja jak tylko zrobiłam test odrazu pobiegłam mężowi powiedzieć :)

reklama
ja jak tylko zrobiłam test odrazu pobiegłam mężowi powiedzieć :)
Ja mojemu M od razu napisałam bo akurat w pracy był.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

tego właśnie nam z całego serca życzę :) nawet nie myślałam, że to forum da mi tyle wsparcia i poznam tyle pozytywnych osób :)
Milej czas z wami leci. Bo tak to bym tylko siedziala w domu i poporobieniu wszystkiego troche by nudno bylo. A takto telefon w łapkę i zawsze mozna ciekawe chwile z wami przezywac. Mi samej kilka lezek polecialo jak dziewczyny z uratowana ciazo wyszly ze szpitala :-) to takie wspaniale, wspolczucie do Was i wasze do mnie. A potem opowiadanie sobie jak nasze maluchy rosną :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@nigini84 To dobrze, że już masz z głowy rozmowę z pracodawcą :-)
Ja też staram się myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży miałam problemy od połowy i do porodu leżałam. Nie kupiłam dla malucha nic. Teraz mam nadzieję, że będzie inaczej. :-)

Milej czas z wami leci. Bo tak to bym tylko siedziala w domu i poporobieniu wszystkiego troche by nudno bylo. A takto telefon w łapkę i zawsze mozna ciekawe chwile z wami przezywac. Mi samej kilka lezek polecialo jak dziewczyny z uratowana ciazo wyszly ze szpitala :-) to takie wspaniale, wspolczucie do Was i wasze do mnie. A potem opowiadanie sobie jak nasze maluchy rosną :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
to fakt, sama się na tym łapie, że uśmiecham się do telefonu jak dziewczyny piszą dobre wiadomości :)

reklama
Do góry