reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nigdy nie odebralabym mezowi tej radosci, wie o ciazy od poczatku. To spelnienie naszych marzen, cud.
A przejscia mamy za soba konkretne i bardzo przykre.
Po stracie chyba mielismy duzo szczescia, bo spotkalismy sie z empatia-wspolczuciem, a nie jakas litoscia. Nic mi po litosci w tamtym czasie by nie przyszlo. Za litosc dziekuje, za to wsparcie sie przydaje ;)
ja jak tylko zrobiłam test odrazu pobiegłam mężowi powiedzieć :)

reklama
ja jak tylko zrobiłam test odrazu pobiegłam mężowi powiedzieć :)
Ja mojemu M od razu napisałam bo akurat w pracy był.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

tego właśnie nam z całego serca życzę :) nawet nie myślałam, że to forum da mi tyle wsparcia i poznam tyle pozytywnych osób :)
Milej czas z wami leci. Bo tak to bym tylko siedziala w domu i poporobieniu wszystkiego troche by nudno bylo. A takto telefon w łapkę i zawsze mozna ciekawe chwile z wami przezywac. Mi samej kilka lezek polecialo jak dziewczyny z uratowana ciazo wyszly ze szpitala :-) to takie wspaniale, wspolczucie do Was i wasze do mnie. A potem opowiadanie sobie jak nasze maluchy rosną :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@nigini84 To dobrze, że już masz z głowy rozmowę z pracodawcą :-)
Ja też staram się myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży miałam problemy od połowy i do porodu leżałam. Nie kupiłam dla malucha nic. Teraz mam nadzieję, że będzie inaczej. :-)

Milej czas z wami leci. Bo tak to bym tylko siedziala w domu i poporobieniu wszystkiego troche by nudno bylo. A takto telefon w łapkę i zawsze mozna ciekawe chwile z wami przezywac. Mi samej kilka lezek polecialo jak dziewczyny z uratowana ciazo wyszly ze szpitala :-) to takie wspaniale, wspolczucie do Was i wasze do mnie. A potem opowiadanie sobie jak nasze maluchy rosną :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
to fakt, sama się na tym łapie, że uśmiecham się do telefonu jak dziewczyny piszą dobre wiadomości :)

reklama
Do góry