reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymamy :) ja niestety jutro jadę sama do lekarza bo mojemu nie uda się wyrwać z pracy ale już widział i w szpitalu i na wcześniejszej kontroli :)
Moj M ma 22 grudnia w dniu wizyty popoludniówkę, ale że wizyta na 13 to powiedzial ze zastanowi sie nad wzieciem taksówki albo ubera i do pracy po wizycie podjedzie. Blisko ma to akurat zdąży. Bo ltos kusi nakrecic filmik z tego jak sie dzidzi na ekranie rusza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
to fakt, sama się na tym łapie, że uśmiecham się do telefonu jak dziewczyny piszą dobre wiadomości :)

Ja też :) czuje się jak byśmy były jedna wielka rodzina na prawdę grupa nam się udała:) we wcześniejszej ciąży nienyslalam nawet o forum w sumie nie wiem dlaczego a w tej jakoś tak założyłam i proszę jaka miła niespodzianka :) dziewczyny proszę oświecić mnie jak tu się te zdjęcia wstawia? Bo ostatnio próbowałam, ale nie wiem czy źle szukałam czy technika mnie przerasta haha

@nigini84 To dobrze, że już masz z głowy rozmowę z pracodawcą :-)
Ja też staram się myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży miałam problemy od połowy i do porodu leżałam. Nie kupiłam dla malucha nic. Teraz mam nadzieję, że będzie inaczej. :-)

Na pewno będzie inaczej :) A zresztą ja narazie mam dużo odpoczywać i wam powiem że nawet jakbym musiała lezec do samego końca byle tylko moje dzieciątko się urodziło zdrowe to bez zastanowienia to zrobię:) A rzeczy można przez Internet pozamawiac pewnie oczywiscie nie ma aż takiej frajdy , ale jeszcze będziemy miały wiele lat do kupowania rzeczy do naszych maluszków i nadrobienia w razie potrzeby :)

Moj M ma 22 grudnia w dniu wizyty popoludniówkę, ale że wizyta na 13 to powiedzial ze zastanowi sie nad wzieciem taksówki albo ubera i do pracy po wizycie podjedzie. Blisko ma to akurat zdąży. Bo ltos kusi nakrecic filmik z tego jak sie dzidzi na ekranie rusza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No mój właśnie miał już ostatnio 2 tygodnie temu też popoludniowko- nocke taka zmiana dziwna Ale trzeba się cieszyć że praca jest i już wyrwał sie na czas wizyty , ale tym razem nieda rady. On trochę się stresuje żeby nic się nie stało bo ja prawie cały czas leżę i czasami mam mocne zawroty głowy Ale postaram się jeśli mdłości mi pozwolą trochę wcześniej pochodzić żeby nic złego się nie stało:)

No mój właśnie miał już ostatnio 2 tygodnie temu też popoludniowko- nocke taka zmiana dziwna Ale trzeba się cieszyć że praca jest i już wyrwał sie na czas wizyty , ale tym razem nieda rady. On trochę się stresuje żeby nic się nie stało bo ja prawie cały czas leżę i czasami mam mocne zawroty głowy Ale postaram się jeśli mdłości mi pozwolą trochę wcześniej pochodzić żeby nic złego się nie stało:)
Mój np na prenatalnych ma akurat nocki a samo badanie na 15:20 to akurat zdąży się wyspać:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry