reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymamy :) ja niestety jutro jadę sama do lekarza bo mojemu nie uda się wyrwać z pracy ale już widział i w szpitalu i na wcześniejszej kontroli :)
Moj M ma 22 grudnia w dniu wizyty popoludniówkę, ale że wizyta na 13 to powiedzial ze zastanowi sie nad wzieciem taksówki albo ubera i do pracy po wizycie podjedzie. Blisko ma to akurat zdąży. Bo ltos kusi nakrecic filmik z tego jak sie dzidzi na ekranie rusza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
to fakt, sama się na tym łapie, że uśmiecham się do telefonu jak dziewczyny piszą dobre wiadomości :)

Ja też :) czuje się jak byśmy były jedna wielka rodzina na prawdę grupa nam się udała:) we wcześniejszej ciąży nienyslalam nawet o forum w sumie nie wiem dlaczego a w tej jakoś tak założyłam i proszę jaka miła niespodzianka :) dziewczyny proszę oświecić mnie jak tu się te zdjęcia wstawia? Bo ostatnio próbowałam, ale nie wiem czy źle szukałam czy technika mnie przerasta haha

@nigini84 To dobrze, że już masz z głowy rozmowę z pracodawcą :-)
Ja też staram się myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży miałam problemy od połowy i do porodu leżałam. Nie kupiłam dla malucha nic. Teraz mam nadzieję, że będzie inaczej. :-)

Na pewno będzie inaczej :) A zresztą ja narazie mam dużo odpoczywać i wam powiem że nawet jakbym musiała lezec do samego końca byle tylko moje dzieciątko się urodziło zdrowe to bez zastanowienia to zrobię:) A rzeczy można przez Internet pozamawiac pewnie oczywiscie nie ma aż takiej frajdy , ale jeszcze będziemy miały wiele lat do kupowania rzeczy do naszych maluszków i nadrobienia w razie potrzeby :)

Moj M ma 22 grudnia w dniu wizyty popoludniówkę, ale że wizyta na 13 to powiedzial ze zastanowi sie nad wzieciem taksówki albo ubera i do pracy po wizycie podjedzie. Blisko ma to akurat zdąży. Bo ltos kusi nakrecic filmik z tego jak sie dzidzi na ekranie rusza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No mój właśnie miał już ostatnio 2 tygodnie temu też popoludniowko- nocke taka zmiana dziwna Ale trzeba się cieszyć że praca jest i już wyrwał sie na czas wizyty , ale tym razem nieda rady. On trochę się stresuje żeby nic się nie stało bo ja prawie cały czas leżę i czasami mam mocne zawroty głowy Ale postaram się jeśli mdłości mi pozwolą trochę wcześniej pochodzić żeby nic złego się nie stało:)

No mój właśnie miał już ostatnio 2 tygodnie temu też popoludniowko- nocke taka zmiana dziwna Ale trzeba się cieszyć że praca jest i już wyrwał sie na czas wizyty , ale tym razem nieda rady. On trochę się stresuje żeby nic się nie stało bo ja prawie cały czas leżę i czasami mam mocne zawroty głowy Ale postaram się jeśli mdłości mi pozwolą trochę wcześniej pochodzić żeby nic złego się nie stało:)
Mój np na prenatalnych ma akurat nocki a samo badanie na 15:20 to akurat zdąży się wyspać:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry